Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Студенти от ВСУ Черноризец Храбър ще учат в един от най-престижните университети в Норвегия

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Студенти от първия випуск на компетентност " Международен бизнес “, които приключват трети курс през образователната 2019 / 2020 година, ще продължат образованието си в BI Norwegian Business School – един от най-престижните университети в Норвегия и Европейския съюз, с който ВСУ " Черноризец Храбър “ има партньорски връзки. Те ще бъдат първите, които през идната година ще заминат за Осло и при сполучливо показване на изпитите, ще получат дипломи и от двата университета. Обучението е въз основата на контракт, подписан през 2017 година сред Варненския свободен университет и BI Norwegian Business School. BI е единственото бизнес учебно заведение в Норвегия с три влиятелни интернационалните акредитации. В международен мащаб по-малко от 1% от бизнес учебните заведения са с сходна акредитация, наречена " Тройна корона “. През март т.г. Варненският свободен университет получи най-високата си акредитационна оценка от Националната организация за оценяване и акредитация към Министерски съвет – 9,21 (по десетобалната система), която го изведе преди всичко измежду частните университети в България.

Студентите в компетентност " Международен бизнес “ са от България, Съединени американски щати, Англия, Украйна и Турция. Те са с отличен триумф от образованието си във ВСУ " Черноризец Храбър “ и владеят чудесно британски език. В норвежката столица ще продължат образованието си в IV курс по компетентност " Финанси “. През първите три години във Варненския свободен университет бъдещите специалисти учат дисциплини в областта на интернационалната търговия, финанси, банкови транзакции на интернационалните пазари, финансова отчетност, банково дело, интернационален маркетинг и други Учебната стратегия е съобразена с потребностите на бизнеса и създадена въз основата на интернационалния опит в региона на стопанската система и европейското законодателство. Лекциите се водят от топ преподаватели на ВСУ " Черноризец Храбър “ и специалисти от практиката в областта на предприемачеството и вложенията. Част от образованието e в среда, създадена за пускане и развиване на личен бизнес и ръководство на капиталови планове.

Получаването на две европейски дипломи е мощно конкурентно преимущество за студентите на Варненския свободен университет – гаранция за сполучлива реализация в България и чужбина.

Приемът за образователната 2019 / 2020 година в взаимната стратегия с BI Norwegian Business School продължава във ВСУ " Черноризец Храбър “ до 30 септември 2019. За програмата може да се кандидатства и в границите на летния банкет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР