Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Вдигнаха заплатите на работещите в УМБАЛ Св. Марина и МУ-Варна

 Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.От 1 февруари 2021 година трудовите хонорари на всички чиновници в УМБАЛ " Св. Марина “ – Варна и преподаватели и чиновници в Медицински университет – Варна да бъдат увеличени с 6,55% реши академичното управлението и бордът на шефовете на болничното заведение. Увеличеният брой студенти и пациенти, извънредно сполучливото справяне с образователния и лечебния развой при необикновената обстановка и развиването на научната и научно-изследователската активност са главните претекстове за решението.

За академичната 2020/2021 година в МУ-Варна се образоват над 6000 студенти. Близо 1800 са задграничните студенти от над 50 страни от целия свят, а УМБАЛ “Света Марина “ – Варна поема главната тежест при лекуването на пациентите от Варна и цяла Североизточна България. Благодарение на вложенията в съвременни и високотехнологични способи и средства на преподаване и диагностична и здравна инсталация, направени през последните години, както и поредната и целенасочена работа на чиновниците, университетът и най-голямата болница в Североизточна България се утвърдиха като водачи освен в страната, само че и в Европа.

Преподавателите и лекарите от университета и болничното заведение всекидневно потвърждават, че са измежду най-авторитетните учени и експерти, като разпространяват България като страна, която сполучливо следва актуалните европейски и международни трендове в здравната доктрина и процедура. Академичното управление и управлението на болничното заведение благодарят за ежедневните старания на всички медицински експерти, преподаватели и чиновници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР