Бившата №2 в света и носителка на 2 титли от

...
Бившата №2 в света и носителка на 2 титли от
Коментари Харесай

Кузнецова срещу Кийс на финала в Синсинати

Бившата №2 в света и носителка на 2 трофеи от “Големия шлем” Светлана Кузнецова попречи на австралийката Ашли Барти да се върне на първото място в международната класация. 34-годишната Кузнецова, участваща с “уайлд кард”, съкруши с 6:2, 6:4 лидерката в схемата Барти в първия полуфинал на мощния шампионат в Синсинати.

Your first finalist of the day, @SvetlanaK27!#CincyTennis pic.twitter.com/dNAymYbbIi
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 17, 2019 Мачът в действителност стартира добре за настоящата шампионка на “Ролан Гарос” Барти, която взе първите два гейма. След това обаче рускинята направи серия от 8 следващи гейма, с цел да завоюва първия сет и да поведе с 2:0 във втората част. Реализираният в самото начало на втория сет пробив се оказа задоволителен на Кузнецова и тя се класира за финала, в който нейна съперничка ще бъде американката Медисън Кийс.

Roaring into the final #CincyTennis | @Madison_Keys pic.twitter.com/ln3sBzgOdl
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 17, 2019 Поставената под №16 Кийс надделя в два сета сънародничката си София Кенин - 7:5, 6:4. В първия сет финалистката от US Open 2017 Кийсповеде с 4:1 и 5:2, само че родената в Москва Кенин не се съобщи и изравни за 5:5. С решителен пробив в 12-ия гейм обаче Кийс затвори първата част.

Във втория сет Кенин поведе с 3:1, само че взе единствено още един гейм до края на срещата и Кийс се класира на първия си край на хард след Откритото състезание на Съединени американски щати преди две години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР