Бившата №1 в света Гарбинье Мугуруса се е отказала от

...
Бившата №1 в света Гарбинье Мугуруса се е отказала от
Коментари Харесай

Мугуруса се отказа от участие в Лексингтън, обявиха официално кои ще играят в Синсинати

Бившата №1 в света Гарбинье Мугуруса се е отказала от присъединяване на шампионата за дами от календара на WTA в Лексингтън, който стартира на 10 август. Интересното е, че 16-ата в международната класация испанка напълно неотдавна съобщи, че има намерение да играе на всички професионални шампионати, на които има опция.
Note this field - for an event with a $202,500 purse. Strange times, these.... pic.twitter.com/E5IN1ibmLq
— Jon Wertheim (@jon_wertheim) July 29, 2020  Григор се е записал за присъединяване в Синсинати В същото време огромният шампионат в Синсинати, който тази година ще се организира поради пандемията от ковид в Ню Йорк, разгласи публично листата с играчите при мъжете и дамите, които ще се включат в конкуренцията. Както по-рано ви съобщихме, Григор Димитров е измежду деклариралите присъединяване играчи при мъжете.
Drumroll please....

Our @WTA player field is HERE!

Five past champions are among the stars we'll see in action at the 2020 #WesternandSouthernOpen: https://t.co/cs4870Bpwg pic.twitter.com/dSN5XlxRn6
— Western & Southern Open (@CincyTennis) July 29, 2020 При дамите пък прави усещане отсъствието на половината от тенисистките от Топ 10 на ранглистата. Имената на първите две в света - Ашли Барти и Симона Халеп, липсват от листата, както и тези на Елина Свитолина, Бианка Андрееску и Наоми Осака.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР