Бившата звезда от Strictly Come Dancing Сузана Константин си припомни,

...
Бившата звезда от Strictly Come Dancing Сузана Константин си припомни,
Коментари Харесай

Сузана Константин е откарана по спешност в болница със сериозен здравословен проблем и предупредена, че може да бъде парализирана

Бившата звезда от Strictly Come Dancing Сузана Константин си напомни, че е била откарана по неотложност в болница с животозастрашаваща болест.

61- годишната телевизионна звезда - която стана известна през 2001 година, когато взе участие в известното шоу за самопомощ " Какво да не носиш " дружно с 60-годишната Трини Уудъл - лекарите споделиха, че е изложена на риск да остане парализирана или да получи мозъчен кръвоизлив. Медиците бяха разтревожени, когато звездата получи редица признаци, в това число иглички, звук в ушите и подуто ляво око.

Лекарите настояха, че е нужна интервенция, в противоположен случай тя е изложена на риск от тежко здравно положение. Съществува обаче и риск интервенцията да провокира и различен здравословен проблем - оставяйки звездата да се опасява от избора да не прави нищо и да страда или да легне под ножа с риск от съществени последствия за здравето.

Сузана - която предходната година показа детайлности за нуждата от незабавна интервенция - разкри за тестването с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР