Бившата английска звезда Пол Гаскойн целува принц Уилям по време на посещение в Борнмът Прет А Манджър

...
Бившата звезда на Нюкасъл, Тотнъм и Рейнджърс Гаскойн, който живее
Коментари Харесай

Бившата звезда на Нюкасъл, Тотнъм и Рейнджърс Гаскойн, който живее в близкия град Пул, беше сред тълпата на събитието и беше поздравен от принцът.

Докато двамата се ръкуваха, 56-годишният бивш футболист - най-известен с прякора си "Gazza" - се наведе към Уилям и го целуна по бузата.

Изображение: Принцът на Уелс по време на посещението си в Прет

След това той каза пред The ​​Sun: „Минах покрай Прет и някой каза, че Уилям е бил там.

„Срещал съм го няколко пъти и го срещнах на Уембли, той обича футбола си, прекатерих се през няколко стола, за да говоря с него и го кълнах по бузата.“

Принц Уилям каза: „Беше много интересна сутрин. "

"Ние дори се сблъскахме с Газа, той изскочи в (Прет)."

Принц Уилям беше изненадан от бившия английски футболист Пол Гаскойн

Прочетете още:
Принц Уилям зашемети ресторанти с ванове за хранене
Кралят и кралицата изненадват гостите на СПА центъра

Програмата на Фондация Прет има за цел да помогне на 500 души, изпитали бездомност, да намерят работа в магазини Прет в цялата страна.

Принц Уилям е бил участва в проекти за подпомагане на справянето с бездомността в Обединеното кралство и през юни миналата година беше забелязан по улиците на Лондон да продава списания Big Issue.

Той пристигна в град Дорсет с влак, като на неговия официален акаунт в X, известен преди като Twitter, който го показва как пристига на гарата.

Публикацията гласи: „През юни стартирахме HomewardsUK, петгодишна програма, за да покажем, че е възможно да сложим край на бездомността< /p>

„Днес сме в Борнмут, едно от шестте места на Homewards, за да видим как се справят и да проучим ролята, която местният бизнес може да играе в подкрепа на нашата мисия.“

Принц Уилям също посети Vitality Stadium на Bournemouth AFC, за да чуе за работата на футболния клуб от Висшата лига в рамките на общността в подкрепа на хората, изложени на риск от бездомност.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР