Бившата звезда на Египет Мидо се подигра на Мохамед Салах,

...
Бившата звезда на Египет Мидо се подигра на Мохамед Салах,
Коментари Харесай

Бившата звезда на Египет Мидо огорчи Мохамед Салах за завръщането му в Ливърпул

Бившата звезда на Египет Мидо се подигра на Мохамед Салах, до момента в който той продължава рехабилитацията си в Ливърпул за завръщане в Купата на Африка.

Турнирът на Салах беше отсрочен заради травма на подколянното сухожилие и се върна назад в Мърсисайд, с цел да усили възможностите си да се оправи. Нападателят на алените към момента може да взе участие в шампионата, който в никакъв случай не е печелил, защото сушата в Египет продължава макар впечатляващата им история.

Решението да се върне в Ливърпул се оказа различие и неговият съотечественик взе удар при Салах в обществените медии. Снимка беше оповестена онлайн от 31-годишния мъж, на който той прави разтягания в подготвителната база на Ливърпул, провокирайки подигравателен коментар от Мидо.

Той сподели в Twitter: „ О, тези извършения са толкоз мръсни и твърди, че е мъчно да се вършат с изключение на в Ливърпул. “ Салах наблюдаваше в профил по какъв начин Египет направи тъждество в последния си мач от групата, което им завоюва място в последните 16 на шампионата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР