Бившата веганка от американския град Уилямсбърг, щата Вирджиния, се пристрасти

...
Бившата веганка от американския град Уилямсбърг, щата Вирджиния, се пристрасти
Коментари Харесай

Бивша веганка се пристрастила към суровото месо

Бившата веганка от американския град Уилямсбърг, щата Вирджиния, се пристрасти към суровото месо и твърди, че този метод на хранене ѝ е оказал помощ да преодолее здравословните си проблеми, написа Daily Mail, представен от jenata.blitz.bg.

Всичко почнало, когато на 18-годишна възраст Джо Тайлър се изнесла от родния си дом. " Израснах в доста здравословно домакинство и хапвахме добре уравновесени ястия. Но когато си потеглих от вкъщи, всичко със здравословното хранене завърши.

Ядях доста модифицирана храна, понички, месни сосове и тонове бургери. Качеството на храната беше доста неприятно и въобще не беше богата на хранителни субстанции ", споделя още тя.

Преди две години 28-годишната жена почнала да страда от отмалялост, меланхолия и тревога, акне, пристъпи на суматоха и алергични реакции с неразбираем генезис.

Направила си проучвания, само че всичко било в норма. Затова решила да откри решение на казуса си в Интернет. И станала веганка.

Два месеца по-късно се почувствала по-добре, само че на шестия месец без месо здравето ѝ още веднъж се влошило.

След година и половина, младата жена и майка на две деца стигнала до извода, че веганството няма да я избави. Затова отново се разровила в Интернет и попаднала на нова диета, учредена на потреблението на сурово месо.

" Стигнах до извода, че няма какво да изгубвам. Вече се усещах извънредно и си помислих, че опитът няма да ми навреди ", споделя тя.

Оттогава закуската ѝ се състои от сирене и пет сурови стриди, обядът - от сурово пиле с репички и авокадо, а вечерята - от недопечен говежди черен дроб с картофи и гъби.

Тайлър твърди, че след четири месеца новият метод на хранене е дал резултат и тя се е възстановила изцяло.

" Акнето ми изчезна и кожата ми изглеждаше мека и хидратирана за първи път от години. Всичките ми алергични реакции изчезнаха, паниката ми също изчезна.

Чувствах се спокойна и добре уравновесена и за първи път от доста време насам имах ресурси от сила ", признава Тайлър.

" Хората са шокирани най-вече от обстоятелството, че хапвам сурово пиле, само че аз го обичам с пилешки сърца и доста вкусна жълта лой.

Също по този начин обичам доста смути от сурово мляко, яйца и мед, пия го през целия ден. На всеки 2-3 часа изпивам по две сурови яйца ", споделя още американката.

" В началото бях малко обезпокоена от питателните натравяния, само че в никакъв случай не ми е ставало зле от суровата храна ", споделя 28-годишната жена.

Daily Mail цитира и мнението на диетолога Франки Филипс, който предизвестява за заплахите от яденето на месо, което не е минало термична обработка. По думите му, изключително рискова е потреблението на сурово пилешко месо.

" Не съветваме хората да ядат пилешко месо, което не е минало термична обработка, тъй като опасността от хранително отравяне е прекомерно огромна ", изяснява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР