Бившата ТВ звезда Наталия Симеонова и певецът Стенли отново са

...
Бившата ТВ звезда Наталия Симеонова и певецът Стенли отново са
Коментари Харесай

Наталия Симеонова и Стенли пак заедно

Бившата ТВ звезда Наталия Симеонова и артистът Стенли още веднъж са близки и се чуват след дълги години на словесни борби по медиите, видя HotArena.

Преди няколко седмицирок музикантът издаде първия си албум от 17 години насам. Зад основаването му стои точно тогавашната звезда на " Море от обич ", която е създател на текстовете на три от песните в албума. И Наталия, и Стенли избират да не разясняват кой от двамата пръв е потърсил другия, тъй като в продължение на години водеха война. 

Причината беше отминалата им обич и скандалната им разлъка. Именно Наталия е първата огромна обич на Стенли. Срещат се при започване на прехода, когато той е към този момент прочут реализатор, а тя - към момента никому непозната хубавица. Връзката им стартира на смешка, само че радикално трансформира възгледите на Стенли. Изкарват дружно три години и половина и след раздялата им той изпада в дълбока меланхолия, отхвърля да се вижда с който и да е и стопира да твори. 

Любовната раздяла отключила и остарял проблем - музикантът още веднъж почнал да заеква - недостатък от детските години, който краткотрайно бил преодолял. След раздялата им тя го обвиняваше, че бил мъчително ревностен и й изневерил, а той - че му кръшкала с Денис Ризов.  " При цялото му тиранично държание, той изкара мен злодея. Гонил е от къщи мои сътрудници и другари. ", споделяла е Наталия. 

Спомените на Стенли обаче са други. " Тя беше още с мен, а имаше връзка с него. Беше извънредно да се прибира в дребните часове и да ляга в леглото ми, откакто малко по-рано е била в неговия креват. За рождения й ден нямах пари и й купих единствено цветя. Тя излезе, прибра се на сутринта и до момента в който пиехме кафе, я попитах какво са й подарили приятелите й. Тя ми рече: " Виж самичък ". Погледнах през прозореца, долу имаше паркирана чисто нова кола, подарък от Денис. Накрая не устоях, взех си багажа и се махнах ", връща лентата музикантът, написа Галерия.  

В последна сметка двамата съумяха да заровят томахавките, а дамата на Стенли - Людмила, не ревнува от Наталия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР