Бившата тв водеща Албена Вулева твърди, че никога не е

...
Бившата тв водеща Албена Вулева твърди, че никога не е
Коментари Харесай

Албена Вулева: Не искам семейство и деца

Бившата тв водеща Албена Вулева твърди, че в никакъв случай не е изпитвала предпочитание да се снабди със семейство и наследници. 

Твърди, че е напълно друг вид и я вълнуват други неща. Според нея огромна част от дамите имат деца единствено, тъй като би трябвало да го създадат, а по-късно се трансформират в изнервени и недоволни майки.

Освен това Албена Вулева не крие, че е извънредно разочарована от мъжете. Обикновено тези й откровения срещат утвърждението на почитателите й. Най-дългата й връзка е тази с фитнес инструктора Недик Недев, само че тя от дълго време остана в предишното. При все, че бяха дружно повече от десетилетие, двамата освен не съумяха да основат семейство, а и се разделяха неведнъж. Последната им разлъка бе дефинитивна и Недик към този момент има нова жена в живота си.

На този стадий Албена Вулева към момента е сама. Тя даже не има вяра, че ще срещне огромната си обич. Според мълвата, Недик постоянно й кръшкал, само че тя си затваряла очите за изневерите му. 
Майка й Людмила Захажаева направила всичко по силите си, с цел да ги раздели, тъй като вярвала, че щерка й заслужава доста повече от този „ гол охлюв “.

Това надалеч не е първата интервенция на властната рускиня в живота на щерка й. Вероятно си спомняте, че Албена е разказвала, че е била омъжена принудително от майка си, когато била едвам на 19 години. Малко след сватбата им притежателят на обмен бюро Валери Вулев се трансформирал в отвратително мрънкало. Освен това 15-годишната разлика във възрастта също си споделила тежката дума. Злите езици носят, че Вулев злоупотребявал с алкохола и ставал неконтролируем. 
Към днешна дата русокоската дефинира някогашния си брачен партньор като цялостен олигофрен.

Двете години брак с него, били най-ужасните в живота й. Албена Вулева твърди, че връзките им станали отвратителни още в деня на сватбата. Заради контузията, която й нанесъл несполучливият брак се зарекла да не позволява в никакъв случай повече тази неточност. 

Според мълвата по време на гурбета й в Кипър, Албена Вулева имала любовна случка със собствен сътрудник. Всичко посред им обаче завършило тъкмо толкоз бързо, колкото и почнало.
Източник: Уикенд 
 



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР