Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс е категорична, че не

...
Бившата старлетка на „Дисни“ Майли Сайръс е категорична, че не
Коментари Харесай

Майли Сайръс не иска да ражда заради замърсяването на планетата

Бившата старлетка на „ Дисни “ Майли Сайръс е безапелационна, че не желае да става майка, до момента в който не е сигурна, че децата й ще порастват на място, където „ въпреки всичко има риби във водата “.

"Ние живеем на една прецакана планета и отхвърлям да заставям детето си да живее на нея ", изповяда се звездата пред сп. ELLE, цитира "Монитор ". По думите й, хората третират Земята като жена – неприятно. „ Взимаме и взимаме, като чакаме тя да продължава да основава “, споделя още Сайръс, която в края на предходната година се венча за дългогодишния си другар Лиам Хемсуърт. Въпреки сватбата, певицата е безапелационна, че не се вижда в ролята на типична стопанка, която бърше прахуляк с престилка в кухнята. Дори в противен случай, въпреки да признава, че артистът от „ Игрите на глада “ я поддържа най-вече, тя към момента се усеща привлечена и от дами.

"Хората стават вегетарианци по здравословни аргументи. Но беконът е към момента безумно апетитен и аз знам това ", намигна изпълнителката на Mother's Daughter.

Относно присъединяване си в сериала на Netflix - Black Mirror, Сайръс призна, че не се е поколебала и за момент преди да одобри ролята на Ашли – поп звезда, която желае професионален бракоразвод с завладяващия си управител, само че опиатите й пречат да вземе живота си в свои ръце. „ Когато продуцентите пристигнаха при мен със сюжета с въпрос дали съм заинтригувана за ролята, бях просто сигурна, че не просто демонстрирам интерес, а няма кой различен да изиграе персонажа – това е моят живот “, спомня си Сайръс, чиято звезда изгря през 2006 година със серила „ Хана Монтана “. „ В момента, в който започнах да върша секс, бях сигурна, че повече няма по какъв начин да сложа перуката “, връща още лентата обратно звездата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР