Бившата шефка на БНТ и Нова ТВ Вяра Анкова и

...
Бившата шефка на БНТ и Нова ТВ Вяра Анкова и
Коментари Харесай

Вяра Анкова и Томас Лавчис организираха страхотна сватба

Бившата шефка на Българска национална телевизия и Нова ТВ Вяра Анкова и брачният партньор й Томас Лафчис  омъжиха огромната си щерка предходната седмица. 

Това е Хелена-Мария. Сватбата е била в първокласен СПА комплекс в Правец, в който нощувката двойна стая стига 400 лева. 

Хелена-Мария е споделила " Да “ на своя обичан Мартин Георгиев, с който до неотдавна живееха в Канада. Двамата се сгодиха през зимата и се реалокираха в Съединени американски щати. Свиха фамилно гнездо в Бостън, където има огромно българско общественост и където от 20 години живее огромната щерка на Анкова - Яна, която е плод на любовта ѝ от студентските години с художника Васил Атанасов.

Сватбата не е разгласява нашироко в обществените мрежи, само че от кадър излиза наяве, че обстановката е била извънредно сантиментална. Булката е била в луксозна бяла рокля с гол тил. Пищната кройка е била изпълнена от бял сатен без непотребни елементи. По време на първия танц младоженката не е носила покривало, само че евентуално е имало такова при подписването и църковния обред, в случай че е подписан църковен брак. Костюмът на младоженеца е бил в настоящия в последно време мрачно наследник цвят. На фотографията Мартин наподобява малко по-нисък от изгората си.

За първия танц се употребени машини за дим, каквито се употребяват театъра. Гостите както се вижда на фотографията гледат с интерес това самобитно зрелище, пише " Уикенд “. 

Очаква се скоро фамилията да се радва на бебе, както става нормално. Голямата щерка на Анкова към този момент има две дъщери от своя брачен партньор - богат американец. Синът й Константин също живее в чужбина. Първо е учил в Съединени американски щати а по-късно е отпътувал за Китай. Най-малката щерка на Анкова и Лафчис се споделя Натали и е възпитаничка на влиятелен лицей в Лондон. Петата дъщеря в семейство се споделя Василия и е от първия брак на Томас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР