Бившата съпруга на легендарния главен редактор на вестник Труд“ Тошо

...
Бившата съпруга на легендарния главен редактор на вестник Труд“ Тошо
Коментари Харесай

Бившата на Тошо Тошев роди от треньор


Бившата брачна половинка на именития основен редактор на вестник „ Труд “ Тошо Тошев - Цвета Маркова, от няколко месеца е щастлива майка на момиченце . Бащата е футболният треньор Владислав Вутов, научи „ България Днес “.

Връзката сред двамата и появяването на детето им изненада мнозина, Цвета и Вутов съвсем нямат общи фотоси, като избират да театралничат с момиченцето. Малката е на няколко месеца. Казва се Стефи. Майка й е направила профил на детето в инстаграм. Там непрекъснато качва фрагменти от всекидневието на бебето. Снимките са единствено с Маркова, таткото липсва. Той качва фрагменти с дребната в своя профил. За някогашната спортна журналистка Цвети е трето дете. Тя има две огромни деца от първия си брак с митничар. На-времето Маркова изоставя брачна половинка си поради 30 години по-възрастния от нея Тошо Тошев. Двамата с медийния необут се познават дълго преди този момент. Маркова е спортна кореспондентка в „ Труд “. Когато Тошев напуща изданието, журналистката потегля с него в идващия му вестник „ Преса “. Цвета е шестата и последна брачна половинка на бохема. Бракът им не продължава дълго, като двамата се разделят тихомълком. Явно са запазили положителните си връзки, тъй като Маркова бе измежду най-разтърсените от смъртта на Тошев преди към два месеца. В момента някогашната спортна журналистка се изявява като преподавател по йога за деца. Има и квартално магазинче.

Новият мъж до нея е на 43 години. Вутов не може да се похвали с сполучлива кариера като футболист и рано се ориентира към треньорството. Работи най-вече с деца. Водил е отбори в школите на Локомотив “ (Сф), „ Царско село “ и “Левски ”. 

Бил е помощник-треньор в мъжкия тим на „ Ботев “ (Вр), където за малко бе краткотраен ментор. Водил е „ Първа атомна “. От няколко дни е селекционер на националния отбор до 15 години . Дебютира преди седмица със загуба 1:2 от Румъния в контрола.

През 2016 година става прочут след скандал сред него и Емил Beлев на „ Герена “. Кокала налетя, удари и подгони с бухалка треньора. По това време Вутов работеше в школата на,сините “. Велев бил гневен на сътрудника си, който предната вечер бе посетител в студиото на малкия екран, излъчвала полуфиналната среща за Купата на България сред „ Литекс ” и „ Монтана “ (1:0). Кокала класира втория тим за финала. Младият експерт се изрече много остро по адрес на монтанци и разгласи, че за него достигането до мача за трофея било несправедливо. Велев е гневен на Вутов и единствено бързата интервенция на други и треньори от школата тогава предотвратява по-сериозен случай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР