Бившата съпруга на легендарния футболист Божидар Искренов - Кремена Ангелова,

...
Бившата съпруга на легендарния футболист Божидар Искренов - Кремена Ангелова,
Коментари Харесай

От футболист на сладкар: Бившата на Гибона с нов любим

Бившата брачна половинка на именития футболист Божидар Искренов - Кремена Ангелова, най-сетне му откри заместител. Няколко години след развода им треньорката по художествена гимнастика още веднъж има мъж до себе си.

За разлика от Гибона, новият обичан на Кремена няма нищо общо със спорта. Той се споделя Георги Минчев и е виртуоз в сладкарството. Изделията му постоянно граничат с творби на изкуството, както може да се види в профила му в обществените мрежи.

Кремена и Георги са дружно от известно време, само че едвам в последните месеци се демонстрираха като двойка. През предишния месец двамата се любуваха на сантиментална почивка във Венеция. В Града на любовта те очевидно сияеха един до различен. Насладиха се и на разходка с гондола из живописните канали на града. Двамата демонстрираха комбиниране и в стила си. В един от дните бяха пременени с облекла с национални шевици по тях. Разбира се, не мина и без плажуване край Лидо де Йезело. Двойката се настани в къмпинг, защото пътува със своята каравана.

Кремена и Радостта на народа бяха семейство към три години. Искренов и чаровната заралийка подвигнаха приказна женитба в прочут хотел в Старозагорските минерални бани на 5 декември 2015 година. Сред гостите им бяха куп звезди на спорта. Празника им почетоха Наско Сираков и Илиана Раева, Борислав Михайлов и Мария Петрова, Лъчезар Танев и Йордан Лечков със съпругите си, Емил Велев и жена му и други Искренов и Кремена бяха дружно към 3 година преди този момент. Запознават се на кафе и любовта им пламва съвсем незабавно. За малко време двамата осъзнават, че са един за различен, и вземат решение да узаконят своята обич. Гибона впечатлява Кремена с кавалерското си държание. Но и вторият брак на именития футболист приключи несполучливо. Решението за края на връзката им идва малко преди третата годишнина от сватбата им.

" Няма драма в връзките ни - показа тогава пред " България Днес " Кремена. - Божидар отпътува при децата си и някогашната си жена в Америка. Имаме прелестни връзки и сме положителни другари. Ще ви помоля да не си измисляте несъществуващи обстоятелства към нас. Това е истината. "

Сега Ангелова още веднъж е щастлива с Георги до себе си. Искренов живее главно в Америка, където отпътува след развода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР