Бившата съпруга на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, първоначално била впечатлена

...
Бившата съпруга на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, първоначално била впечатлена
Коментари Харесай

Бившата на Хю Хефнър: Къщата на Плейбой беше кочина, смърдеше на мухъл

Бившата брачна половинка на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, в началото била впечатлена от имението на " Плейбой ", само че по-късно почнала да вижда минусите в захабеното имение.

„ Това беше хубав британски дом на Тюдорите – а моето семейство е от Англия – на пет акра в средата на Ел Ей “, каза 37-годишният модел. „ Но с течение на времето видях, че това място в действителност не се почиства толкоз добре и има плесен. Просто след известно време се почувствах непоносимо. “

Бившата плеймейтка, която беше омъжена за създателя на " Плейбой " до гибелта му на 91-годишна възраст през 2017 година също показа, че парцелът в Лос Анджелис е като „ капсула на времето от 70-те години “ поради остарелия си фон.

„ Хеф беше натиснал пауза в разгара на своя подем и в никакъв случай не го беше размразил “, написа тя в записките си.

Имението е издигнато през 1927 година и съгласно сведенията е имало всекидневни с кадифени дивани, пухени килими, стъклени полилеи и стени с дървена ламперия.

Една от другите запаметяващи се елементи на имението беше неговата зоологическа градина, в която имаше екзотични животни като пауни и маймуни.

Въпреки това, Кристъл си спомня домашните любимци, издаващи ужасяващи звуци когато и да е, които са били стеснение.

„ Дори със затворен прозорец, можех да чуя тъжните им гласове в съзнанието си. „ Помощ, помощ “, грачеха те и ридаеха “, написа тя в новата си книга.

Кристъл споделя, че времето, прекарано в имението, я „ разрушило, по един или различен метод “, отбелязвайки, че парцелът също се отразява на здравето ѝ. „ Къщата безусловно ме разболя. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР