Бившата приятелка на Росен Михайлов, който се прочу с перверзните

...
Бившата приятелка на Росен Михайлов, който се прочу с перверзните
Коментари Харесай

Врачанка към съда: Дадохте детето ми на луд, който си развява мъжкото достойнство /екслузивни снимки/

Бившата другарка на Росен Михайлов, който се прочу с перверзните си фотоси, Рали Илиева се свърза с организация BulNews.bg, с цел да опише на какъв тормоз е подложена тя и фамилията й от експартньора й.
Оказва се, че фотосите на мъжкото си достолепие, които той изпращал на Рали и майка й и за които медията ни писа по-рано, били единствено капка в морето. Двамата се срещнали през 2016 година и заживеели на брачен начала, като доста скоро след началото на връзката им дамата забременяла.
Отношенията посред им не били доста спокойни, а 28-годишният Росен вдигал чести кавги, съпроводени със закани и обиди.
Когато 25-годишната жена била в четвъртия месец решили да заминат в Гърция при родителтие й, където да работят, с цел да съберат пари за бъдещата им рожба.
Една вечер обаче братът на Рали хванал „ шурей “ си да мастурбира, до момента в който следи през прозореца на банята по какъв начин се къпе „ тъща му “. Срамната преживелица била капката, която преляла чашата на търпението на бременната жена и Росен се прибрал в България, само че без другарка си. Рали отказала да се върне и да живее с него, защото била афектирана и уплашена от мисълта да съжителства още веднъж с воайора.
Малко по-късно последвали перверзните фотоси на "жезъла му " и нецензурните обръщения, адресирани към нея и майка й, за което Росен бе наказан да заплати сериозна санкция.
Според Рали, това не е първият път, в който се случва да си демонстрира члена. Докато живеел с нея в къщата й във врачанския квартал Нефела, бил извадил любовния си мускул пред тяхна съседка. Снимки на члена си пращал и на другарка на някогашната си изгоря и още доста нейни познати.
„ Докато бяхме дружно даже го хванах, че има регистрация в уебсайт за запознанства, където си прелага половите услуги. Дори видях известие от някакъв чоевек, който му дал 30 лв., с цел да спи с него “, споделя потресената жена.
След като се разделила с Росен и си помислила, че се е отървала от него обаче тормозът не спрял. Докато Рали още била в Гърция той й изпращал непрекъснато заплашителни известия от персоналния си и от подправени профили във Facebook.
В част от тях се заканвал към младата жена, че щом се върне в България ще й стъжни живота, а също и, че ще си вземе „ копелето “ от нея.
И по този начин и станало. „ След като се прибрахме предходната година лятото от Гърция, с цел да си оправям документите за раждането, той не спираше да ме следи и заплашва “, споделя Рали.
Стигнало се до там, че да я замеря със стъклени чаши в заведение в центъра на града, а по-късно я издебнал сама у дома и още веднъж я нападнал. От мощния стрес, който претърпяла Рали родила прибързано.
Наложило се обаче, че детето да бъде настанено с приемно семейство, а Росен я принудил да подпише декларация за цялостен отвод от родителските си права.
На делото за настойничество предишния месец към този момент едногодишното момиченце било присъдено на Росен.
В момента Рали апелира решението и се надява дребната им дъщеричка да не бъде под опеката на „ вманиачен и перверзен човек “.
„ Искам си детето. Как да разреша на този дето си демонстрира оная работа на ляво и дясно да ми гледа момичето. Знам ли какво може да аргументи на детето “, споделя Рали.
Тя се надява съдът да реши кое е най-хубавото за детето и да и разрешат то да се върне при нея, където ще бъде в постоянна фамилна среда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР