Бившата плеймейтка с днешна дата е щастлива съпруга и многодетна

...
Бившата плеймейтка с днешна дата е щастлива съпруга и многодетна
Коментари Харесай

Гущерова шокира с признание: И трите ми деца бяха в кувьози

Бившата плеймейтка с днешна дата е щастлива брачна половинка и многодетна майка, само че се оказа, че и трите й деца са почнали живота си по сложния метод. Гущерова бе посетител на Алекс Сърчаджиева в „ Живота по автентичен случай “. В студиото на доверието тя разкаа за кошмара, претърпян при раждането на първото дете – Анелия Добромира, както и за компликациите в първите дни след появяването на другите две чеда.

„ И трите ми деца бяха в кувьоз. Анелия се роди в осмия месец, което е най-опасното. Цялата ми бременност мина леко, нямаше мотив за терзание. Един ден, аз – с моята фикс идея за непорочност, взех решение да шетам полилея в нас в осмия месец. Половин час по-късно се наложи незабавно да потегли за болничното заведение. Прокървях много обилно… Бяхме се събрали с моите и неговите родители. Веднага се обадих на моя лекар, който ми сподели да потегля незабавно към болничното заведение.

Родих секцио. Когато щерка ми се роди, доктор Дяволов сподели, че всичко е наред и бях спокойна. Останах вечерта в реанимация. Но докторът ми сподели: „ Светле, трябвя да ти кажа нещо. Наложи се детето да е в кувьозче няколко дни, имаме положителни доктори, ще я оправят “. На другия ден ми разрешиха да видя щерка ми, нямаше ковид-мерки.

Слязохме дружно с Хриси и в никакъв случай не съм вярвала, че има толкоз доста деца с кувьози. Не знаех в какво положение ще си видя детето. Стана ми неприятно, припаднах. Хриси се тормози, стартира да вика: „ Лекар, доктор! “. Сложиха ме на инвалидна количка. Когато въпреки всичко видях щерка си, отново ми стана доста зле. Не бях на себе си. Треперех цялата. Там видях и едно малко детенце, което нямаше 600 грама в кувьозче, при него нямаше никой. Ани беше съвсем месец в кувьоз, гледах това детенце никой не ходеше да го вижда. Питах докторите за какво.

Казаха, че откакто са разбрали, че детето им е кувьоз, родителите са го оставили и повече не пристигнали да го видят “, описа през сълзи Гущерова. Голям потрес за нея била да види невръстната си щерка, цялата със система и апарат за дишане. „ Проф. Слънчева и доктор Дяволов ми избавиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И до момента съм в стрес, ревизирам ги непрекъснато – дишат ли, не дишат ли, не дръзвам да ги оставя да спят с играчки, виждам всичко към леглата им да е разчистено.

Даже се събуждам през нощта да ги ревизирам дали дишат. Купила съм си даже машинка, която регистрира дишането ми “, показа още в студиото разчувстваната Светлана.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР