Бившата на Кубрат Пулев Андреа спокойно може да мине за

...
Бившата на Кубрат Пулев Андреа спокойно може да мине за
Коментари Харесай

Андреа била вярна на Кубрат 13 години

Бившата на Кубрат Пулев Андреа умерено може да мине за най-моногамната фолкпевица. Блондинката, която е някогашна моделка, е имала интимни връзки единствено с трима мъже, издадоха близки до русокоската пред „ Уикенд ”.

Учудващо за разкрепостеното й държание на сцената, както и за разголените й фотоси, само че източникът издава, че русокоската не е поглеждала различен мъж по време на 13-годишната си връзка с Пулев.

„ Тя в действителност му беше вярна. Именно поради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери ”, описват нейни другари.

Двамата се залюбиха, когато Андреа беше едвам 20-годишна, а малко по-късно боксьорът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел особено поради певицата.

Двамата по този начин и не стигнаха до гражданското.

„ Докато Кобрата й беше избраник, не се осмеляваше да гледа на открито, а и никой от противоположния пол не смееше да я смъква, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше нужда да бъде с различен ”, разкриват осведомени.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР