Бившата на Башар Рахал – актрисата Райна Караянева, направи скандално

...
Бившата на Башар Рахал – актрисата Райна Караянева, направи скандално
Коментари Харесай

Райна, бившата на Башар, с признание за ужасна болест: Не ядях, станах 32кг

Бившата на Башар Рахал – актрисата Райна Караянева, направи скандално самопризнание в ефир за доста тежък миг и страшна диагноза. Тежките думи тя показа по време на присъединяване си в „ Черешката на тортата “ и накара останалите участници да се заловен за главата от смут.
Актрисата, която преди няколко дни сподели новия си мъж, е имала съществени здравословни проблеми и през сълзи разкри детайлности.
Райна е била булемичка и призна, че косата и кожата й са опадали.
„ Нищо не ядях, с цел да покажа на моите родители, че мога и без храна. Първо бях анорексичка, а след това булемичка. По едно време станах 32 кг и изтрих всичките си фотоси от мрежата “, разкри Райна.
В един миг тя решила, че не може да продължава повече по този начин. „ Започнах да хапвам всичко, тъй като осъзнах, че храната те кара да мислиш, кара те да чувстваш и на първо място да живееш добре “, добави тя.
Само минути по-късно Райна към този момент бе на друга вълна. Повод да забележим нейната луксозна усмивка даде Сами Хосни. „ Бих желал моята другарка да ме гледа по този начин, както ти гледаш шампанското “, безапелационен беше фитнес инструкторът, когато Милена изпълни чашите за наздравица.
Райна едвам сдържаше смеха си, а Сами не спираше да флиртува с нея. „ Такъв влюбен взор не бях виждал “, сподели още той, написа „ Блиц “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР