Бившата моделка Сузи Монти, която продължава да участва вън фотосесии,

...
Бившата моделка Сузи Монти, която продължава да участва вън фотосесии,
Коментари Харесай

71-годишна манекенка се снима с бански отпреди 40 години

Бившата моделка Сузи Монти , която продължава да взе участие вън фотосесии, разкри тайната на своята прелест, а нейната история бе споделена от „ Дели остарял ”. Жителка на британския град Тръроу сподели, че е станала победителка в детски конкурс за хубост в началното учебно заведение и от този момент почнала да се снима за списания. Сега 71-годишната героиня на материала към момента театралничи за обществени мрежи, в това число с фешън марки бански, които е носила в младостта си. „ Имам зелени бикини отпреди 40 години и нямам желание да се отхвърлям от тях “, сподели тя.
 
- 69 and still going strong!
— Lebby Eyres (@LebbyE)
Монти призна, че е запазила младежкия си тип с помощта на здравословния метод на живот. Англичанката в никакъв случай не е прибягвала до пластични интервенции и не е боядисвала естествено тъмната си коса. „ Хората не имат вяра, че имам лична коса, само че аз имам. Все още е тъмна, плътна и дълга. Поддържам се във форма с дълги разходки. Не се усещам остарял, към момента съм на 21-а ", показа тя.

Освен това всяка заран моделката практикува медитация, а също по този начин работи върху личната си книга и се радва да пече произведения от тесто.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР