Бившата манекенка Цеци Красимирова се развежда. Една от основните причини

...
Бившата манекенка Цеци Красимирова се развежда. Една от основните причини
Коментари Харесай

Цеци Красимирова се развежда, защото САЩ не й дават виза


Бившата манекенка Цеци Красимирова се развежда. Една от главните аргументи е отводът да получи американска виза. Това разгласи самата тя в своя фейсбук профил.

" Още през есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим ", написа тя в своя пост като добави, че за нея е необичайно по какъв начин при всички съществени проблеми в страната и света, хората не престават интензивно да се интересуват от това кой се развел. 

" Една от главните аргументи е, че неведнъж ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски жител.

За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Все още съм в развой на бракоразвод, който върви малко тромаво, само че това по никакъв начин не ме тревожи ", добави тя.
 Цеци Красимирова със брачна половинка си Майкъл СНИМКА: инстаграм/krasimirovaceci Цеци Красимирова със брачна половинка си Майкъл СНИМКА: инстаграм/krasimirovaceci
Красимирова написа още, че тя и Майкъл са запазили доста положителни и другарски взаимоотношения.

" Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на дадени връзки с богатства дума и с схващане. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за „ същинските другари ". "

Тя добавя, че е мечтаела за спокоен и спокоен живот.

Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих. Мечтаех си за един спокоен и спокоен живот. Сега имам тъкмо това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам постоянно до Барселона, само че бързо се връщам, тъй като моите седем котки имат потребност от мен. "

Цеци Красимирова добави, че целият й фокус е върху новата й компания.

Припомняме, че Цеци имаше връзка с контрабандния необут от бурните години на прехода Константин Димитров-Самоковеца. Тя била дружно с него в Амстердам на 6 декември 2003 година, когато двамата си хванали такси. Цеци заобиколила колата, с цел да седне в нея, когато нидерландският наемник Ервин Врекер прострелял с револвер в тила Косьо, който умрял на място. Куршумът рикоширал и улучил в лицето и манекенката. 
 Косьо Самоковеца беше убит в центъра на Амстердам през 2003 година Косьо Самоковеца беше убит в центъра на Амстердам през 2003 г. 
Убиецът обаче не знаел, че на десетина метра зад тила му се намира скришен сътрудник на нидерландската полиция, който, маскиран като колоездач, следил придвижването на Самоковеца. Така служителят на реда съумяла да види къде Ервин Врекер хвърля якето и револвера си и го арестувала минути по-късно в непосредствен ресторант.

В началото на юни 2003 година също имало атентат против Самоковеца, който бил несполучлив. Атентаторите заложили бомба против кортежа му в региона на Пасарел по пътя от София към родния му град Самоков. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР