Бившата манекенка Полина Гергушева, която замени Петя Дикова като водеща

...
Бившата манекенка Полина Гергушева, която замени Петя Дикова като водеща
Коментари Харесай

Поли Гергушева крие известно гадже

Бившата манекенка Полина Гергушева, която размени Петя Дикова като водеща на предаването й "Култ " по Би Ти Ви, е проектоснаха на фамозна фамилия, научи ПИК. Амбициозната кореспондентка зае мястото на Пипи при започване на март, когато щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков излезе в майчинство. Личният живот на една от най-лачените моми в частната телевизия е обгърнат с тайнственост. Макар да има доста обожатели из коридорите на Би Ти Ви, Гергушева не им обръщала внимание, защото била вярна на своя другар Борис Мечкуев.



38-годишният предприемач е наследник на Веселин Мечкуев, който е член на Управителния съвет на Камарата на дизайнерите в България. Мечкуев-младши управлява своето еднолично сдружение с лимитирана отговорност "Експро инвест ", а дружно с татко си са притежатели на общата им компания "Мечкуеви ко ". Предметът на активност и на двете сдружения е еднакъв - създаване на панаирни и изложбени щандове, тримерен графичен дизайн, интериорна и екстериорна реклама, хотелиерска, ресторантьорска и туристическа активност.



Любопитно е родословното дърво на обичания на Гергушева. Фирмата на татко и наследник в действителност носи името на дядото на семейството - художника Антон Мечкуев, който е е един от първите приложни графици на България и първият българин, влезнал в международната енциклопедия "Who's who in graphic art ", научи още ПИК. От портфолиото на компанията на гаджето на Поли Гергушева излиза наяве, че негови клиенти са все огромни и великодушни компании, които влагат големи средства в рекламата на продуктите си -няколко световноизвестни автомобилни компании, измежду които даже "Мазерати ", и още - "Хитачи ", "Сименс ", "Бош ", родните "Каолин ", "Теразик ", един мобилен оператори, а също и няколко банки, за които Мечкуеви проектират изложбени и мобилни щандове за разнообразни изложби из целия свят.

Избраникът на Поли, която на 19 години финишира като подгласничка на Антония Петрова в състезанието "Мис България, влага в пътешествия, рискови спортове и преживявания. Когато не е заета със отговорностите си в малкия екран, Гергушева го съпровожда. Преди време, да вземем за пример, влюбените си подарили райско преживяване в Занзибар
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР