Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу

...
Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу
Коментари Харесай

Бивша любовница на Джони Деп: Mного e ревнив

Бившата държанка на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства против него в съда поради делото му против Амбър Хърд. Тя говореше за неговия алкохолизъм и експанзия и съобщи, че един път той хвърли бутилка вино по нея, заяви БГНЕС.

Баркин, който се срещаше с Деп няколко месеца през 1990 година, съобщи в авансово записани видео показания, че по това време е злоупотребявал с алкохол и опиати.

„ Той през множеството време беше пийнал “, сподели тя.

Освен това актрисата сподели, че Джони Деп е бил доста ревностен: „ Той постоянно контролираше къде отивам, с кого отивам. Веднъж получих драскотина по гърба, което го ядоса доста: сподели, че се е появила, откакто съм спала с друг”, сподели тя и добави, че сходни мнения били всекидневие.

Баркин си спомни различен случай: по време на сборичкване с приятелите си Деп хвърли бутилка вино по нея. Самият Деп отхвърли тези обвинявания и сподели, че Баркин просто му е била афектирана от него.

По-рано някогашната му избраница, актрисата Дженифър Грей, известна от кино лентата „ Мръсни танци”, проговори завръзката си с Джони Деп. Тя сподели, че първоначално всичко в връзките им е наред, само че по-късно той станал тъмен, недоверчив и доста ревностен. Грей отдала това на обстоятелството, че артистът не бил удовлетворен от кариерата си по това време.

Ден преди този момент даде показания и Ева Грийн, която работи с Джони Деп на снимачната площадка на кино лентата " Dark Shadows " през 2012 година. Горе-долу по същото време той стартира да се среща с Амбър. Ева Грийн поддържа артиста и сподели, че не се съмнява в успеха му.

„ Не се колебая, че Джони ще премине през това с положително име и с красиво, отворено сърце и животът за него и фамилията му ще бъде по-добър от всеки път, написа тя в Instagram.

Другите му някогашни любовници, в това число Ванеса Паради и Уинона Райдър, също поддържаха артиста.

Припомняме, че Деп заведе дело за клюка за $50 милиона против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд поради публикация, в която тя говореше за домашно принуждение от негова страна. Обвиненията на Хърд му костваха кариерата: старите контракти бяха прекъснати, а нови планове не му се предлагаха.

Междувременно в изявление за " Таймс " Джери Брукхаймър, който е продуцентът на поредицата „ Карибските пирати”, не изключи в бъдеще Джони Деп да продължи да пресъздава лудия корсар Джак Спароу. Досега Деп го превъплъти в пет серии, само че поради разпрата с Амбърд Хърд той бе лишен от тази роля. Продуцентът сподели въпреки всичко, че за момента това не е допустимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР