Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу

...
Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу
Коментари Харесай

Бившата любовница на Джони Деп: Той е много ревнив човек

Бившата държанка на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства против него в съда поради делото му против Амбър Хърд.

Елън Баркин говореше за неговия алкохолизъм и експанзия и съобщи, че един път той хвърли бутилка вино по нея.

Баркин, който се срещаше с Деп няколко месеца през 1990 година, съобщи в авансово записани видео показания, че по това време е злоупотребявал с алкохол и опиати.

„ Той през множеството време беше пийнал “, сподели тя.

Освен това актрисата сподели, че Джони Деп е бил доста ревностен: „ Той постоянно контролираше къде отивам, с кого отивам. Веднъж получих драскотина по гърба, което го ядоса доста: сподели, че се е появила, откакто съм спала с различен ”, сподели тя и добави, че сходни мнения били всекидневие.

Баркин си спомни различен случай: по време на сборичкване с приятелите си Деп хвърли бутилка вино по нея. Самият Деп отхвърли тези обвинявания и сподели, че Баркин просто му е била афектирана от него.

По-рано някогашната му избраница, а ктрисата Дженифър Грей, известна от кино лентата „ Мръсни танци ”, проговори завръзката си с Джони Деп . Тя сподели, че първоначално всичко в връзките им е наред, само че по-късно той станал тъмен, недоверчив и доста ревностен. Грей отдала това на обстоятелството, че артистът не бил удовлетворен от кариерата си по това време.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР