Бившата легенда на Фиорентина и Рома - Габриел Батистута, е

...
Бившата легенда на Фиорентина и Рома - Габриел Батистута, е
Коментари Харесай

Замразиха активи за милиони на Батистута

Бившата легенда на Фиорентина и Рома - Габриел Батистута, е със замразени активи в Аржентина поради неплатени налози за към 4 милиона песо. Според вестник Clarin магистратите в родния му град Реконкиста са разпоредили заледяване на активите за минимум 5 дни или до момента в който не бъдат платени въпросните налози.

Има също по този начин 15% рента, които би трябвало да бъдат преведени върху тази неизплатена сума за всеки от задлъжнелите, плюс обществени вноски, което прави почти 32 милиона евро налози от всички неплатили.

Gabriel Batistuta fue embargado por la Justicia por una deuda millonaria con la AFIP
— Clarín Deportes (@Clarin_deportes)
Батистута към този момент взе участие в данъчни разногласия през последните години в Аржентина в хода на COVID-19 пандемията. Карлос Тевес също е измежду хората, подхванали дейности и призовали за неплащане на налози в Аржентина, сходно на именития голмайстор.

Батистута, който в този момент е на 53, се отдръпна през 2005 година, откакто прекара огромна част от кариерата си в Италия с екипите на Фиорентина, Рома и Интер.

Той означи 183 гола в 318 мача в Серия А, печелейки Купа и Суперкупа с „ Ла Виола “ и купа и още една Суперкупа на Италия с Рома. Във визитката си нападателя има още две трофеи на Аржентина, както и Копа Америка и Купа на конфедерациите с екипа на „ гаучосите “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР