Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева излезе от

...
Бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева излезе от
Коментари Харесай

Иванчева излезе от болницата отново окована

Бившата кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева излезе от болница.

Иванчева още веднъж беше превозена с белезници и окови на краката.

Във профила на Иванчева в обществената мрежа " Facebook " написа, че Иванчева е била превозена преди оповестения от лекарите час . Тя била изведена от органите на реда незабавно след изработката на последното ѝ проучване - към 8.20 часа.

Предполага се, че обявата в обществената мрежа е написана от някогашния ПР на " Младост " Петър Кърджилов.

От фотографията към обявата се вижда, че Иванчева още веднъж излиза от болничното заведение с вериги на краката.

 Иванчева остава в болничното заведение до на следващия ден
Иванчева остава в болничното заведение до на следващия ден

Медиците ще създадат на Иванчева нуклеарно магнитен резонанс

" Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а непосредствено в арест а, където изискванията унищожават здравето им. Ще изпратим протестна нота до посолствата на демократичните страни и до европейските институции ", написа още в поста.

Очаква се през днешния ден текстът на протестната нота да бъде оповестен.

На 13 август, понеделник, пред постройката на Министерски съвет се провежда митинг в поддръжка на Иванчева и някогашната зам.-кметица на региона Биляна Петрова . Протестиращите ще упорстват настояванията си с подписка до министъра на правораздаването Цецка Цачева.



" Време е българите да се обединим против Мафията и за политика, идваща от волята на жителите! Да се обединим в отбрана на двете дами, които имаха смелостта да се изправят лице в лице с мафиотите в Младост! Последните, след бруталната режисура на столичното кръстовище, със съучастието на тежко корумпираното държавно управление и медии, унищожават в този момент живота и фамилиите им! Защото, в случай че не го създадем в този момент, на следващия ден на тяхно място може да е всеки от нас ", написа още в поста на стената на Иванчева.

 Десислава Иванчева влезе в болница с белезници
Десислава Иванчева влезе в болница с белезници

Петрова също била в здравно заведение за обзор

Припомняме, Иванчева влезе в болница на 1 август. Тя беше превозена с белезници и окови на краката , което провокира мощно отвращение от метода, по който се третират пандизчиите у нас.

Няколко дни по-късно стана ясно, че в действителност слагането на специфични колани и на белезници на ръцете и краката на арестанти у нас е всеобща процедура. Това, по думите на някогашния български арбитър в Европейския съд по правата на индивида (ЕСПЧ) в Страсбург Здравка Калайджиева, е в нарушаване на правата на пандизчиите и обвинените.

 В България нарушавали правата на стотици арестанти с ненужни белезници
Българските затвори - разплодник на принуждение, където престъпността се регенерира

Тълкува някогашният български арбитър в съда в Страсбург Здравка Калайджиева

Темата разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която попита през обществените мрежи Цецка Цачева, Екатерина Захариева и Цвета Караянчева за какво " доскоро давахте благо и драго за джендърската спогодба, през днешния ден мълчите оглушително за достолепието на дамите ", визирайки отношението към Иванчева.

Общественият бранител Мая Манолова пък прикани министъра на правораздаването Цецка Цачева да предприеме незабавни и ефикасни административни ограничения по прекратяване на унизителното отношение по отношение на пандизчиите у нас.

 Нинова пита дамите ръководещи за какво не са възмутени от веригите на Иванчева
Нинова пита дамите ръководещи за какво не са възмутени от веригите на Иванчева

Като жена към жена: Цачева, Захариева, Караянчева, никоя от вас - светлите сили, ли не видя една жена в болница с вериги на краката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР