Бившата кметица на “Младост“ Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна

...
Бившата кметица на “Младост“ Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна
Коментари Харесай

Десислава Иванчева подкрепи Мая Манолова на балотажа

Бившата кметица на “Младост “ Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова оповестиха в сряда, че поддържат Мая Манолова на балотажа за кмет на София. И двете са наказани на първа инстанция за искане на рушвет, само че взеха присъединяване в локалния избор.

Десислава Иванчева получи под 1% на изборите за кмета на София, а Биляна Петрова реализира резултат от над 8% на вота за кмет на регион “Младост “.За тях гласоподаваха близо 7000 столичани.

“Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята поддръжка за госпожа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше мъчно решение, само че ние считаме, че неналичието на позиция е равно на безнаказаност. Ние сме уверени, че моделът на ръководство в София би трябвало да се промени и ние заставаме зад претендентите на смяната, претендентите изправящи се против ГЕРБ, които се ангажират да работят за опазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата “, споделя двете в позиция, изпратена до медиите.

Те чакат от Мая Манолова да постави завършек на “порочните практики за облагодетелстване на избрани кръгове и ще работи за ползите на жителите на София “.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР