Бившата жена на продуцента и водещ на Фермата – Иван

...
Бившата жена на продуцента и водещ на Фермата – Иван
Коментари Харесай

Вихра Петрова погреба първата си любов! Рак уби режисьора Милан Кузов, който на два пъти е оставял жена си заради нея

Бившата жена на продуцента и водещ на „ Фермата ” – Иван Христов, изгуби първия мъж, който същински е обичала, научи HotArena.

На Велика събота режисьорът от Българска национална телевизия Милан Кузов си отиде от рак. С него Вихра Петрова имаше връзка, преди да се омъжи за съдружника на Андрей Арнаудов, както и откакто се разведе с него.

Смъртта на Милан Кузов била огромен удар за Вихра, която тъкмо в този момент се пробва да построи още веднъж замрялата си тв кариера. Наскоро тя написа книга, в която дава препоръки на дами, изоставени от мъжете си, по какъв начин да преодолеят раздалата. Чрез нея някогашната тв водеща прави неистови опити още веднъж да се върне на екран, като употребява всеки мотив, който ѝ се дава, с цел да промотира томчето във всевъзможни излъчвания, писа „ Уикенд “.

Твърди се обаче, че употребила гостуванията в разнообразни малките екрани само като метод да подсети за себе си, а вярата ѝ била скоро да има в случай че не предаване, то най-малко лична тв графа. Не е инцидентно, че единственото място, където към момента не е канена, е Би Ти Ви – точно там, където сега се изявява някогашният ѝ мъж. Идеята е явна – двамата няма по какъв начин да обитават под еднакъв покрив, даже и чисто професионално. 

Говори се, че в битката си за място под тв прожекторите Вихра доста се надявала на помощ от страна на остарелия кадър от Българска национална телевизия Милан Кузов. Въпреки тежката си болест той до последно ходел на работа и точно в държавната медиа някогашната жена на Иван Христов е имала най-вече участия след раздялата си с продуцента. Оттам започнаха и тв гастролите с нейната книга, откакто години наред бе личност нон грата в родния ефир. Според слуховете, това се дължало точно на Кузов, който персонално предложил някогашната си държанка като посетител в разнообразни стратегии.

Говори се, че двамата от дълго време били прекратили интимните си връзки, само че продължавали да поддържат другарски, за разлика от връзките на Вихра с някогашния ѝ брачен партньор, които били дефинитивно унищожени. 

Когато схванала за гибелта на режисьора, Петрова била унищожена, защото изгубила единствения мъж, за който била сигурна, че постоянно ще може да разчита. Колеги на Кузов шушукат, че той в никакъв случай не е спирал да обича Вихра , която е цели 23 години по-млада от него. Говори се, че двамата имат връзка още от 2000 година, когато се срещат в Пловдив. Дълго я държат в загадка, само че най-после законната брачна половинка на Кузов – монтажистката Габриела Жекова схваща за изневярата и го оставя дружно с щерка им, която е едвам няколко години по-млада от любовницата. Милан Кузов заживява с Петрова, само че скоро взема решение да моли жена си за амнистия и тя го приема назад. 

Тогава Вихра насочва възприятията си към по-младия от нея Иван, от който ражда щерка си Ава, а по-късно двамата подписват и брак. Когато обаче преди 8 години двойката се разделя поради невярност на Христов със сегашната му брачна половинка Ирина Тенчева, изоставената Петрова още веднъж се връща при Милан. Жена му научава за възобновяването на връзката им от обстоятелството, че той на процедура стопира да прекарва нощите в дома си. Служители в Българска национална телевизия настояват, че малко по-късно Милан Кузов напуснал брачната половинка си, а пред сътрудниците почнал да се хвали с натоварен любовен живот с хубавата Вихра. С времето обаче тези връзки последователно замират, изключително откакто Кузов се разболява. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР