Бившата икономка на Джефри Епщайн каза, че британският принц Андрю

...
Бившата икономка на Джефри Епщайн каза, че британският принц Андрю
Коментари Харесай

Принц Андрю е имал ежедневни масажи, когато е посещавал дома на Епщайн, казва икономката

Бившата икономка на Джефри Епщайн сподели, че английският принц Андрю е имал ежедневни разтривки, когато е прекарвал „ седмици “ в дома на финансиста педофил във Флорида, разкриват правосъдни документи.

Хуан Алеси, който е работил в резиденцията на Епщайн в Палм Бийч, сподели, че и принц Андрю, и тогавашната му брачна половинка Сара, херцогиня на Йорк, са били другари както на него, по този начин и на в този момент наказаната полова трафикантка Гислейн Максуел.

По време на записано на видеозапис изявление под клетва през 2009 година господин Алеси беше разпитан за връзката на херцога с Максуел и Епщайн.

Андрю се отдръпна от публичния живот след фурора към другарството му с Епщайн и заплати милиони, с цел да уреди дело за гражданско полово посягане с Вирджиния Джуфре, жена, която твърдеше, че в никакъв случай не е срещал.

Той беше изпъден от работещата монархия и към този момент не употребява стила си на HRH, откакто госпожа Giuffre, която беше трафикирана от Epstein, го упрекна в полово принуждение над нея, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР