Бившата гимнастичка Верона ван де Лер печели солидно, след като

...
Бившата гимнастичка Верона ван де Лер печели солидно, след като
Коментари Харесай

Покъртителна история на гимнастичка! Озова се в затвора, а днес е звезда във филми за възрастни /снимки/

Бившата гимнастичка Верона ван де Лер печели солидно, откакто взема решение да влезе в порно промишлеността. Холандката е индикативен образец за превратностите на живота. На 17 година е оповестена за най-хубав състезател на годината в родината си, откакто печели медали от международно и европейско състезание, на 25 се озовава в пандиза... а през днешния ден е порно звезда.
За Ван де Лер настъпват тежки времена след отказването й от спорта. Първо осъжда татко си да й върне 62 хиляди евро, които той присвоил от нея и по тази причина родителите я изонили от вкъщи им.
Парите й бързо свършили и тя се озовала на улицата - спяла в колата си на паркинг, хранела се в супермаркетите с храна за дегустация и най-после се озовала в пандиза. През 2011 година поради връзката й с мъж на име Роби някогашната гимнастичка е задържана и наказана за изнудване за 3000 евро на двойка, която е снимала с фотоапарат в парка.
В пандиза Ван де Лер престоява 72 дни, след което признава, че й е било доста тежко и даже мислила за самоубийство.
Вече на 33 години холандката е съумяла в порно промишлеността, където се е трансформирала в звезда и е измежду най-котираните в сектора. Верона се изявява като порно актриса в известен уебсайт за възрастни. Пред камерата холандката захвърля облеклата и танцува гола, радвайки мъжкото око. Споделя, че това й носи солидни приходи.
А покъртителната история за живота й към този момент е вписана в автобиография, която до няколко месеца ще бъде пусната на пазара.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР