Бившата футболна звезда Роналдиньо беше освободен от затвора в Парагвай,

...
Бившата футболна звезда Роналдиньо беше освободен от затвора в Парагвай,
Коментари Харесай

Роналдиньо излезе от затвора

Бившата футболна звезда Роналдиньо беше освободен от пандиза в Парагвай, където прекара към месец. В момента бразилският виртуоз се намира под домакински арест в хотел в столицата Асунсион. 

Роналдиньо и брат му Роберто де Азис бяха хванати с подправени паспорти при опит да влязат на територията на Парагвай на 5 март. Двамата бяха арестувани, след което локалните управляващи за малко ги освободиха. Часове по-късно по искане на прокуратурата бразилците още веднъж бяха задържани. 

След 33 дни зад решетките международният първенец напусна пандиза против парична гаранция в размер на 1,6 млн. $. Органите на парагвайското законодателство обаче не престават следствието против него и брат му за вероятно пране на пари, като ще употребяват данните от диалози и текстови известия от телефоните им.

Роналдиньо и неговият брат са пристигнали в Парагвай по покана на една дама за участване в рекламно събитие. Прокуратурата обаче задържа въпросната жена – Далия Лопес, като съмненията са, че тя е „ мотор “ на схемата и е употребила двамата бразилци.  

В средата на март хора от антуража на Рони са предложили на парагвайската прокуратура 1,4 млн. евро за стартирането му под гаранция. Идеята била по-късно той да стои под домакински арест. Това обаче е било отхвърлено от съдията по делото.

Във подправяния паспорт на Роналдиньо името, родното му място и рождената дата са правилни, само че той е вписан като натурализиран граждаднин на Парагвай. 

Бившата звезда на Барселона, Милан и Пари Сен Жермен не за първи път се сблъсква със закона. Миналото лято 57 негови парцела бяха кофискувани, а също така бразилските управляващи го глобиха с 2 млн. евро за неплатени налози. В допълнение, страната му лиши бразилския и испанския паспорт.

Роналдиньо посрещна в пандиза 40-ия си рожден ден, само че даже в този интервал не загуби емблематичната си усмивка и се включи в шампионат с други лишени от независимост./ sportal.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР