Бившата депутатка от Атака Калина Крумова продължава стремглавата си кариера

...
Бившата депутатка от Атака Калина Крумова продължава стремглавата си кариера
Коментари Харесай

Калина Крумова вече с достъп до секретна информация 


Бившата депутатка от „ Атака ” Калина Крумова продължава стремглавата си кариера в Министерство на вътрешните работи като консултант на министър Валентин Радев, макар многочислените подозрения за връзки с водача на „ Килърите ” Петър Стоянов-Сумиста. Наскоро, след няколко месечно изследване, тя е получила достъп до класифицирана информация, осведоми frognews.bg В ъзмутени служители на реда признаха пред Фрог, че това ще й даде доста по-големи благоприятни условия за израстване във вътрешното ведомство. Куриозното е, че Крумова е била назначена като консултант по пътна безопасност-територия в която тя няма никаква експертиза. На това мнение са всички специалисти, с които разговаряхме. „ Навърташе се към фондация „ Безопасни улици от Валя ”.

Организираше концерти и правеше пиар. Това е нейният опит в тази област ”, описаха пред екипа ни източници от полицията в Бургас. Те позволяват, че някой политик или настоящ министър е оказал помощ на Крумова да се изстреля на тази служба в Министерство на вътрешните работи. Те ни осведомиха, че някогашната атакистка, която по-късно мина през много партии в опит да продължи политическата си кариера, в този момент се готви на така наречен „ Европейско турне ”. Целта била да се овладее европейския опит в региона на пътната сигурност. Казват, че Калина Крумова е избрана за лидер на групата.

В същото време без отговор остават и до през днешния ден въпросите, които Фрог изпрати още през януари т. година до вътрешния министър Валентин Радев. Медията ни още веднъж ще ги сложи на дневен ред, рискувайки ръководещите по табиет да се направян на „ умряла лисица ”.

1. Проучена ли е Калина Крумова за работа в Министерство на вътрешните работи, на каквато процедура се подлагат всички чиновници? Какъв е резултатът от инспекцията?

2. Защо изследването и за достъп до класифицирана информация се е проточило повече от нормалното?

3. Установено ли е, дали като народен представител от „ Атака ”, е контактувала с лица, наказани на пожизнен затвор без право на подмяна за поръчкови убийства и рекет?

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други връзки с някогашния консултант от „ Атака ” Петър Стоянов-Сумиста, който съгласно Върховен касационен съд е водач на проведена незаконна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР