Бившата бразилска звезда на Левски - Паулиньо бе потърсен от

...
Бившата бразилска звезда на Левски - Паулиньо бе потърсен от
Коментари Харесай

Паулиньо: Помня всички мачове, в които вкарах на ЦСКА

Бившата бразилска звезда на Левски - Паулиньо бе потърсен от " Спортал " с молбата да разяснява идния край за Купата сред " сини " и " червени ". Ето какво показа крилото, който сега играе за Корфаккан от ОАЕ.
 Потенциалните герои в „ алено “ и „ синьо “
Потенциалните герои в „ алено “ и „ синьо “

Те могат да донесат трофея за своя отбор

" Винаги съм следвал Левски. Все още имам остарели другари в клуба и в града, постоянно ги проследявам, тъй като станах един от почитателите на тима. Липсва ми атмосферата на мачовете, буйните почитатели и София като цяло. Това е безшумно място, умерено, страховит град за живеене. Аз и фамилията ми доста се насладихме на времето си там.

Не чакам нищо по-различно от всички останали дербита сред Левски и ЦСКА. Много тежък мач, дуел, който изисква оптимално внимание и централизация и доста решителност за победа, тъй като е край! Особено в тези мачове нито Левски, нито ЦСКА желаят да губят. Това е най-голямото дерби в страната, притегля най-големите тълпи от последователи, най-страстните почитатели, стадионът постоянно е цялостен. Обичах тези мачове.

Винаги ще помня полуфиналните мачове за Купата на България през 2018, където ги елиминирахме. Също по този начин помня всички мачове, в които вкарах против тях. Те са закрепени в паметта ми.

Финалът със Славия беше най-разочароващият мач в кариерата ми. Мисля за това до през днешния ден, всякога, когато си спомня този мач, се усещам печален. Но това е част от играта. В тези мачове играчите би трябвало да не помнят за фаворизирането и да са наясно с обстоятелството, че това е край. Във край и изключително в класическо дерби възможностите за победа са 50% за всяка страна. Но аз като почитател доста се надявам Левски да вдигне трофея ".
 Станимир Стоилов: В Левски има предстартова тресчица, извънредно време е да зарадваме изстрадалите си почитатели
Станимир Стоилов: В Левски има предстартова тресчица, извънредно време е да зарадваме изстрадалите си почитатели

" Футболът не е война, а да завоюва по-добрият "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР