Бившата асистентка на Дейвид Бекъм Ребека Лус, с която се

...
Бившата асистентка на Дейвид Бекъм Ребека Лус, с която се
Коментари Харесай

Ребека Лус: „Дейвид Бекъм изневеряваше на Виктория и то не само с мен“

Бившата асистентка на Дейвид Бекъм Ребека Лус, с която се твърди, че спортистът е изневерил на жена си през 2004 година, разкритикува документалния филм " Бекъм ". Или по-скоро това, което споделя Дейвид пред камерите.

Във кино лентата футболистът засегна за малко тематиката за скандалната си спекулация с Лус. Той не призна изневярата, само че сподели, че е било доста мъчно за него и Виктория през този интервал, когато всички таблоиди писаха за проблемите в връзките им и това съвсем е довело до разпадането на брака им. Лус е възмутена от това по какъв начин 20 години по-късно Бекъм още веднъж я трансформира в цел на медийно и обществено оскверняване, без да признава грешките си.



" Той само се самосъжалява, само че би трябвало да поеме отговорност. Разбирам, че желае да поддържа избран имидж, само че той постоянно се прави на жертва и ме кара да наподобявам като лъжкиня. Дори и не в директен текст, той споделя, че аз съм предиздвикала Виктория да страда. Да, публикациите в пресата бяха ужасни, само че бяха истина “, цитира The Daily Mail думите на Ребека.

Според Лус, щом Дейвид е решил да засегне мъчителната тематика, той е трябвало да го направи почтено, а не по този начин, че да пострада единствено нейната известност.

" Той самичък й аргументи това страдалчество! Щеше да е по-добре, в случай че бе споделил, че е било мъчно време и че не желае да си спомня за това. Тогава нямаше да кажа нищо. Но той направи по този начин, че да наподобява, че аз съм отговорната, а той няма нищо общо с това. “. Лус прецизира, че Дейвид пръв е посочил признаци на внимание към нея и я предиздвикал да се „ почувства специфична “, а в първата им вечер я прелъстил.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР