Бившата актриса и дизайнер на костюми Доун Дънинг свидетелства срещу

...
Бившата актриса и дизайнер на костюми Доун Дънинг свидетелства срещу
Коментари Харесай

Бивша актриса свидетелства по делото срещу Харви Уайнстийн

Бившата актриса и дизайнер на костюми Доун Дънинг свидетелства против Харви Уайнстийн на делото против него за полово принуждение, заяви Ройтерс.

Дънинг е една от трите свидетелки на обвиняването, от които се чака да хвърлят светлина върху претекстовете и методите му на деяние.

Бившият кино магнат Харви Уайнстийн е обвиняем по обвинявания в полово принуждение против Мими Хейли и Джесика Ман. От 2017 година над 80 дами, част от които са известни актриси, упрекват Уайнстийн в полови похищения и принуждение, добавя Българска телеграфна агенция.

Дънинг съобщи пред съда, че напролет на 2004 година Уайнстийн я поканил в хотел в Сохо, където се снимал филм. Когато пристигнала, Уайнстийн я завел в една стая, пъхнал ръка под полата й и опипал интимните й елементи. "Стана за няколко секунди, само че аз като че ли замръзнах за минута и по-късно станах ", сподели тя. "Той ми сподели да не върша проблем от случилото се. Извини се и сподели, че няма да се повтори ".

Няколко седмици по-късно сътрудничка на Уайнстийн й позвънила с покана за среща в хотел, с цел да обсъдят благоприятни условия за функции. На срещата Уайнстийн я посрещнал по халат и й заречен функции в три продукции, в случай че склони да прави секс по едно и също време с него и сътрудничката му. Тя помислила, че продуцентът се майтапи и се разсмяла, а той й изкрещял, че в никакъв случай няма да пробие в този бизнес. "Така работи тази промишленост ", споделил той и добавил, че други актриси, в това число Салма Хайек и Чарлийз Терон са развили кариерите си по този метод.

Дънинг избягала от хотела и не се отзовавала на следващи опити на Уайнстийн да си уреди среща с нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР