БИВША сервитьорка, която живееше с 14 000 паунда на година,

...
БИВША сервитьорка, която живееше с 14 000 паунда на година,
Коментари Харесай

Аз съм на 34 и бях бореща се сервитьорка, живееща с 14 000 паунда на година – сега печеля 100 000 паунда и изплатих дълга си благодарение на страничната си работа

БИВША сервитьорка, която живееше с 14 000 паунда на година, има разкри по какъв начин в този момент печели £100 000 - и част от тях са въздържан приход.

34-годишната Кара Перес остана със студентски дълг на стойност £23 000, когато приключи колежа през 2011 година, и по това време тя работеше като чакащи на повърхностен работен ден.

Говорейки пред CNBC, Кара разкри, че е имала „ рецесия на четвъртия живот “ и е решила, че би трябвало да оправи финансите си.

Тя сподели: „ Не желаех да не преставам да затъвам в задължения и да пребивавам с £14 000 на година, тъй че започнах да узнавам всичко, което можех за персоналните финанси. “

Кара стартира да пробва разнообразни странични бъркотии и да бъде спестовна с парите си, и стартира да написа в блог за своите препоръки за икономисване на пари.

Тя добави: „ В допълнение към моето присъединяване в кетъринга, поех работа на повърхностен работен ден като управител на обществени медии, треньор по лакрос в гимназия и публицист на свободна процедура.

„ Всичко това донесе от £700 до £1300 на месец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР