Бивш треньор на соколите пое Добруджа.Старши треньорът на Добруджа и

...
Бивш треньор на соколите пое Добруджа.Старши треньорът на Добруджа и
Коментари Харесай

Тодор Киселичков смени спартаклия начело на Добруджа

Бивш треньор на " соколите " пое Добруджа.

Старши треньорът на Добруджа и някогашен състезател на варненския Спартак Радомир Тодоров е освободен от поста. Неговото място заема Тодор Киселичков, оповестиха от клуба.

Тодор Киселичков е роден на 4 септември 1975 година в Бургас. Кариерата му в мъжкия футбол започва в Нефтохимик, където дебютира на 19 години. За " зелените " играе в интервала 1994 - 2004 година и записва над 200 мача, в които осъществя 38 гола. Следват няколко сезона в два други морски отбора - Несебър и Черноморец 919, където има към 50 мача. Последните си сезони като футболист прави в първородния си отбор Нефтохимик.

Първите си стъпки в треньорската кариера прави в школата на Черноморец Бургас, където работи от 2009 до 2012 година. През 2012 година е помощник-треньор в Нефтохимик, а през идващия сезон минава в Лудогорец, където е в щаба на Ивайло Петев и става първенец на България, написа gong.bg.

В началото на 2014 година е помощник-треньор на Мастер Бургас, като това е последният му сезон на този пост. През лятото на 2014 година става старши-треньор на Черноморец Бургас, а в идващите сезони е отпред още на отборите на Пирин Групово дело, Локомотив Гражданско отделение, Септември Симитли, Ботев, ЦСКА 1948 и Спартак Варна.

Тодор Киселичков поема Добруджа от вторник, 27 февруари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР