Бивш приятел на заподозрения за изчезването на Мадлен Маккан Кристиан

...
Бивш приятел на заподозрения за изчезването на Мадлен Маккан Кристиан
Коментари Харесай

Приятел на заподозрения за изчезването на Маделин Маккан с шокиращи разкрития за него

Бивш другар на обвинения за изгубването на Мадлен Маккан Кристиан Брюкнер съобщи, че германецът изглеждал " чудноват " и се хвалел с уменията си да прониква с щурм.

Осъденият за обезчестяване 47-годишен Брюкнер дойде още веднъж в съда през днешния ден за продължаващия развой за полови закононарушения в Германия, който не е обвързван с изгубването на тригодишното британче през 2007 година

Преди това той съобщи, че продължаващото дело против него е " неуместно ".

Сред очевидците, които дадоха показания по време на чуването, беше и някогашният му другар Кристиан Пост, който е общувал с Брюкнер в Португалия.

ALSO Friend of Christian Brueckner describes the Madeleine McCann suspect's child and animal porn collection as he tells sex assault trial he thought the German was 'odd' ~ Story Below
— Follow @JodyField (@JodyField)
В показанията си пред съда Пост споделя, че за първи път се е срещнал с Брюкнер към 2002 или 2003 година и си го спомня като " чудноват ".

Той сподели: " Забелязах, че за относително младеж той беше много необичайно облечен, със сако, което не дава отговор на вида човек, който беше. Това беше първото ми усещане. За мен тази композиция в действителност не си подхождаше. Това беше персоналното ми образно усещане. “

Пост съобщи пред съда, че се е срещал с Брюкнер 'между пет и 10 пъти' в португалския крайбрежен град Лагос, където наказаният изнасилвач е работил като сервитьор.

Той разказва по какъв начин е видял " купища документи и паспорти " в дома на Брюкнер и си спомня по какъв начин той му се е похвалил с уменията си да прониква с щурм в Алгарве, където Маделин изчезва по време на почивката си през 2007 година

Смята се, че Маделин е била отвлечена от ваканционния дом на фамилията си, до момента в който родителите ѝ са били в близкия ресторант.

Пост сподели: " Той сподели, че през нощта е бил в Прая да Луз. Каза, че се е качвал по постройките, когато прозорците са били отворени, и е вземал всякакви неща. "

Пост разказва също по какъв начин е разкрил отвратителна детска порнография на компактдискове, които Брюкнер е помолил да махне от вкъщи му в Португалия, до момента в който Брюкнер е бил в пандиза в Германия.

Той сподели: " Чантата беше цялостна с някакви неща, само че не ме интересуваше да виждам вътре, само че от етикетите на компактдисковете ставаше ясно какво има на тях, което ми подсказваше, че там има неща, в които вземат участие младежи.

" Но аз ги видях единствено небрежно и ми се сториха прекомерно нищожни. Затова ги изхвърлих. Не съм ги гледал персонално. Просто видях етикета и взех решение.

Някои от тях бяха нецензурен практики - сподели Пост пред съда. " Едно от нещата, които забелязах, беше обвързвано с кучета, тъй че това е нещо, което по-късно изхвърлих. “

Оттогава Пост се е преместил да живее в Камбоджа.

It is “entirely plausible ” that Christian Brueckner, the prime suspect in the Madeleine McCann case, abducted the British toddler, Christian Post, a former friend of Brueckner told the court ⬇️
— The Times and The Sunday Times (@thetimes)
Коментарите му са в тричасови видео показания, които той е дал през декември и които са били пуснати в съда, откакто е споделил на чиновниците, че е " прекомерно надалеч ", с цел да лети.

56-годишният Пост отговори на съмненията, че Брюкнер стои зад изгубването на Маделин.

„ Познавах Прая да Луз, защото се занимавах с музика там “ - сподели той, - „ а Брукнер споделяше, че се е катерил по дърветата или се е катерил по постройките и можеше да назове съответни здания “.

" Спомням си, че в селото и в курорта, където е била отвлечена Мади, имаше дървета. И мисля, че той сподели, че е работил в този регион, само че не навлезе в детайлности “.

При кръстосания разпит на юриста на Брюкнер Фридрих Фулшер Пост съобщи, че е давал изявленията за медиите по отношение на връзките си с индивида, който съгласно немската полиция е " основният обвинен " за " отвличането и убийството на Маделин " .

Но добави: " Не съм казвал, че това е той, само че в действителност мога да кажа, че мисля, че може да е той, само че това са догатки, които не се основават на никакви доказателства " .

Брюкнер пристигна при засилена защита пред постройката на съда в Брауншвайг пазеше въоръжена полиция, а влизащите в постройката прекосяваха през инспекции за сигурност, сходни на тези на летището.

Облечен в присъщия си сплескан сив костюм, който носеше на всички предходни чувания, той стисна ръка и се усмихна на правния си екип, до момента в който го въвеждаха в съда.

Search underway for Madeleine McCann suspect Christian Brueckner’s 'partner in crime' after police surround home
— LBC (@LBC)
В момента Брюкнер е зад решетките, откакто беше наказан за изнасилването на 72-годишна американка в Алгарве през 2005 година, единствено на няколко километра от мястото, където Мадин ще изчезне две години по-късно.

Той е обвиняем в Брауншвайг за три изнасилвания и две полови похищения, за които се твърди, че са осъществени в Португалия в интервала 2000-2017 година

Междувременно немската полиция е уверена, че той е отвлякъл и умъртвил Маделин, а следствията не престават години след изгубването ѝ - като последните високопрофилни претърсвания се организират на езерото Араде на 30 благи от Прая да Луз.

Самият Брукнер неведнъж е отричал да е забъркан в изгубването ѝ, а юристът му Фридрих Фулшер е отхвърлил обвиняванията, предупреждавайки, че те рискуват да замъглят водата на продължаващия развой против Брюкнер, който не е обвързван с нея.

Миналия месец в съда той съобщи, че педофилът е бил подложен на " международен медиен огън ", откакто немската полиция го е показала като главен обвинен за изгубването на Маделин през 2020 година - без към момента да са му повдигнати обвинявания.

Последното явяване на Брюкнер в съда се случи дни откакто въоръжена полиция в Германия беше видяна в землището да търси човек, който може да има значима информация за изгубването на Маделин. Твърди се, че мъжът е имал връзки с Брюкнер.

Миналата седмица служители на реда с огнестрелни оръжия се събраха в дребна къща в имота " Кеннелблик " в Брауншвайг, Долна Саксония, като прекараха един час пред парцела, благосъстоятелност на мъж, назван като Ралф Х.

Christian Brueckner's former friend says the Madeleine McCann suspect seemed 'odd' and would boast about his breaking and entering skills as he gives evidence in the German's sex crime trial
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Твърди се, че 56-годишният мъж е работил в тясно съдействие с Брюкнер; двамата са наели къщурка в имота в местността Кенелблик.

Твърди се, че той е признал, че е обирал домове дружно с педофила, а полицията желае да приказва с него, с цел да му зададе въпроси за Маделин, която в този момент би трябвало да е на 20 години.

Приема се, че Ралф Х. не е обвинен за изгубването ѝ, само че може да разполага с информация, която да помогне на проверяващите.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР