Бивш полицай от Такома, който е бил нает като заместник-шериф

...
Бивш полицай от Такома, който е бил нает като заместник-шериф
Коментари Харесай

Полицай, оправдан през 2020 г. при смъртта на Мануел Елис, подава оставка от нова заместник-работа дни след наемането

Бивш служител на реда от Такома, който е бил нает като заместник-шериф в прилежащ окръг — макар присъединяване му в насилствения съдбовен арест на Мануел Елис през 2020 година — подаде оставка от новата си работа единствено след два дни.

Шерифът на окръг Търстън Дерек Сандърс сподели в документално изказване в сряда, че не е съумял да планува мощните възражения на общността против наемането на заместител Кристофър Бърбанк, което Сандърс сподели, че включва смъртни закани към фамилията на Бърбанк. Бърбанк подаде незабавна оставка, сподели Сандърс.

Бърбанк и двама други чиновници – Тимъти Ранкин и Матю Колинс – бяха освободени от наказателни обвинявания от журито на окръг Пиърс миналия декември за гибелта на Елис, невъоръжен негър мъж който беше шокиран, обичай и вързан с лицето надолу на тротоара, до момента в който молеше за дишане.

Ранкин беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране, до момента в който Колинс и Бърбанк бяха упрекнати в непредумишлено ликвидиране и ликвидиране от втора степен. Техните юристи настояват, че Елис е умрял от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР