Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата

...
Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата
Коментари Харесай

Ружа Игнатова дарява €1 млн. на бодигард любовник!

Бивш охранител на Ружа Игнатова съумял да прибере от кралицата на криптовалутата OneCoin повече от 1 млн. евро единствено за няколко месеца. Покаял се участник в грандиозната машинация разкри пред „ Уикенд”, че шефката му, която сега се търси от прокуратурата в Съединени американски щати поради кражбата на внушителната сума от 4 милиарда $ със комплицирана скица с криптовалута, имала интимна връзка със собствен телохранител зад тила на немския си брачен партньор Бьорн Щрел, от който през есента на 2016-а родила щерка.

Авантюрата почнала през 2014-а, когато Ружа влезе с гръм и тропот в светския живот у нас и даже стана „ Бизнес дама на годината”, коронясана от Евгени Минчев. Както приляга на жена с благоприятни условия, Ружа си наела цяла орда охранители, които да са лакмус за нейния разцвет. Сред тълпата „ орангутани” се откроявал широкоплещест трийсетинагодишен левент, някогашна барета. За късо време нацепеният батка съумял да очарова любовно своята работодателка и по този начин влезнал в спалнята и банковите сметки на Ружа, която, както към този момент медиите разкриха, се оказа циганка от Плевенско. По време на мимолетната спекулация - едвам три месеца, хитрецът съумял да източи от богатата си държанка над 1 милион евро кеш плюс няколко великодушни подаръка, разкри високопоставеният в OneCoin пирамидата източник.

За да показва какъв брой е удовлетворена от представянето на гарда в леглото, Ружа Игнатова му купила джип мерцедес висок клас за €250 000, мотор ямаха „ R1” за 20 000 евро и – най-щедрият подарък – къща за към милион лв. на един от ръкавите на Халкидики в Гърция.

Идеята била там да вървят да си почиват. Широките ѝ пръсти към анонимния охранител създали усещане за нейните бизнес сътрудници, които решили да поемат надзор на обстановката, която можела да компрометира цялата спекулация с виртуалната валута OneCoin, разпростряла се по цялото земно кълбо. По разпореждане на фактори в схемата мачото бил принуден да върне всичко, което получил като дарове и кеш. В приложимост влезнали и мутренски способи – любовникът бил грубо пребит и държан на каишка, до момента в който биг босовете към Ружа не придобият още веднъж заграбеното от телохранителя на влюбената ромка. В последна сметка здравенякът се избавил с бягство и бонус чисто новата ямаха. Оттогава, към този момент три години, никой не е чувал нищо за злощастния ухажор на Ружа Игнатова, която сама тъне в конспиративност. Някои настояват, че кара тир в Америка. Смята се, че точно натиреният ухажор е един от главните очевидци против Ружа Михайлова в стартиралото интернационално следствие за грандиозната спекулация OneCoin. Той е подал сигнал против нея в Съединени американски щати, където сега живее. Източник на „ Уикенд” твърди, че той е предпазен очевидец на американците.

В момента държавното обвиняване в Съединените американски щати търси българката по обвиняване за откраднати 4 милиарда $ посредством подправената криптовалута, излиза наяве от публично известие предходната седмица.

Прокуратурата в Манхатън към този момент арестува брат ѝ - Константин Игнатов. 38-годишната измамница получи четири обвинявания и в случай че бъде приета за отговорна по всички, може да бъде наказана на до 65 години затвор. Иначе Ружа Игнатова има фамозна яхта за 15 млн. $ и къща в Созопол за $2,5 млн. Новият дом на криптокралицата се строи сега в морския град. Новата облага на чевръстата плевенска ромка разполага с частен плаж, лозя, хеликоптерна площадка, голям басейн и детски ъгъл.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР