Бивш министър предупреди какво ще се случи, след като бе

...
Бивш министър предупреди какво ще се случи, след като бе
Коментари Харесай

Караджов: Комисията за Нотариуса ще се опита да замете всички факти и данни

Бивш министър предизвести какво ще се случи, откакто бе основана комисия за групата на убития Мартин Божанов.

Вчера станахме очевидци на първото съвещание на краткотрайната комисия за групата на Нотариуса. Както и чакахме, тази комисия е основана, с цел да замете всичко към Мартин Божанов.

Това съобщи с коридорите на Народното събрание депутатът от " ИТН "  Гроздан Караджов, който разяснява тематиката за вчерашното съвещание на краткотрайната комисия за Мартин Божанов - Нотариуса. 

" Вчера бях пресечен на два пъти, когато пробвах да предложа лист с лица, които да бъдат поканени за чуване в комисията. Днес с входящ номер изпратихме до ръководителя на комисията Никола Минчев лист с тези лица, които да бъдат изслушани. Този лист си го направих аз, откакто чух данните на АКФ. Тези лица са Асен Василев и Румен Спецов поради данните на гръцките предприемачи. Бойко Рашков и Калин Стоянов поради данните, предоставени им от АКФ. Всички ръководители от 2020 година насам на ДАНС, ГДБОП, КПКОНПИ, всички основни прокурори, двамата гръцки предприемачи, Веселин Денков и Ивайла Бакалова, както и Невена Зартова ", разгласи Караджов, който е някогашен министър на районното развиване и благоустройството.

" Допълнително, с цел да грантираме, че тази комисия няма да е мързелива сме изискали от Никола Минчев ГДБОП да даде всички документи, които АКФ са дали на Бойко Рашков. Трябва да се изискат всички данни от Министерство на вътрешните работи за защитата на двата клуба - " Осемте джуджета " и SS клуб. Трябва да се изискат данни за дейноста на групите на Нотариса и Петьо Еврото по делата за КТБ, Брендо и Манджукови против " Инвестбанк ". Ние желаеме към проблема с Нотариуса да се прибавят и случаите с " Осемте джуджета " и Петьо Еврото. Управляващите ще се опитат да торпилират работата на тази комисия и нищо да не излезе ", приключи Гроздан Караджов, написа novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР