Бивш министър на въоръжените сили на Торите каза на министрите,

...
Бивш министър на въоръжените сили на Торите каза на министрите,
Коментари Харесай

Торите във война, тъй като бившият министър на отбраната казва, че Джереми Хънт трябва да се „срамува“ от съкращенията

Бивш министър на въоръжените сили на Торите сподели на министрите, че би трябвало да се „ срамят “ от положението на въоръжените сили.

Канцлерът Джереми Хънт беше обект на рецензии, че не е нараснал разноските за защита, макар че министърът на защитата Грант Шапс пледира те да бъдат увеличени. В остра рецензия на предната пейка на консерваторите някогашният министър Марк Франсоа упрекна министрите, че са „ надълбоко нечестни “.

Министърът на Министерството на защитата Джеймс Картлидж се сблъска с вълна от яд на торите заради опасения, че Обединеното кралство няма да може да отбрани себе си при положение на тотална война. Миналия месец отчет на депутати откри, че военните изпитват унищожителен дефицит на оръжия – и че губят войски по-бързо, в сравнение с могат да ги наемат.

Г-н Франсоа сподели на Камарата на общините: „ Като някогашен министър на въоръжените сили, аз приписвам огромна респект на въоръжените сили на Нейно Величество, само че не и на хазната на Нейно Величество. " Той сподели, че осн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР