Бивш министър, който в момента е депутат от Консервативната партия,

...
Бивш министър, който в момента е депутат от Консервативната партия,
Коментари Харесай

Бивш британски министър е арестуван по подозрение в изнасилване

Бивш министър, който сега е народен представител от Консервативната партия, е бил задържан, откакто някогашна парламентарна сътрудничка го упрекна в обезчестяване, полово посягане и насила, до момента в който двамата са имали връзка. Това оповестиха през днешния ден английски медии, представени от Асошиейтед прес и ДПА.

Жената твърди, че политикът на няколко пъти я принудил да прави секс с него, а по-късно тя била в толкоз неприятно физическо положение, че трябвало да отиде в болница, написа в. "Сънди таймс ". Насилието било осъществено, до момента в който двамата имали интимна връзка, осведоми Българска телеграфна агенция.

Малко над 50-годишен мъж беше задържан на 1 август по съмнение в обезчестяване. Той беше освободен под гаранция и би трябвало да се яви на избрана дата в средата на месеца, се споделя в известие на Скотланд ярд. Посочва се също, че четирите набези са осъществени на адреси в Уестминстър, Ламбет и Хакни сред юли 2019 и януари 2020 година.

Консервативната партия съобщи, че се отнася доста съществено към тези обвинявания, само че не разяснява по-подробно случая.

Робърт Дженрик, държавен секретар по въпросите на жилищното строителство, общностите и локалното самоуправление, сподели за радиостанция "Таймс рейдио ", че Народното събрание би трябвало да е безвредно място за младите дами, които работят там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР