Бивш кралски служител си спомня за случай, в който кралицата

...
Бивш кралски служител си спомня за случай, в който кралицата
Коментари Харесай

Мъртъв охлюв в чинията взриви Кралицата: Мирър


Бивш кралски чиновник си спомня за случай, в който кралицата е дала на дворцовия готвач извънредно жестока противоположна връзка, откакто е разкрила мъртъв охлюв в чинията си.

е известна с възприятието си за комизъм и постоянно намира миг да олекоти дадена обстановка, оповестява www.mirror.co.uk.

Веднъж, когато открива мъртъв охлюв в чинията си, тя реагира по най-хубавия метод.

Бившият чиновник на кралицата Чарлз Оливър си спомня за случая и реакцията ѝ в книгата си "Вечеря в Бъкингамския замък ", оповестява MyLondon.

Оливър разкрива, че когато кралицата и починалият ѝ брачен партньор принц Филип са се хранили дружно, са държали бележник до чиниите си, с цел да могат да си вършат бележки за храната и да дават мнението си на готвача.

След това тя изпраща чинията с храна и бележката назад в кухнята, оповестява списание "Уикенд " на Daily Mail.

Един от основните готвачи, Дарън Макгрейди, споделя, че кралицата избира всички ястия, които употребява, от особено меню в кухнята.

Дарън изясни: "Главният готвач изготвя менюта за три дни и това ни дава задоволително време да доставим и приготвим всички артикули.

"Ако е излязла на вечеря, тя ще постави линия на страницата.

"А в случай че й пристигна посетител, ще постави две или три, с цел да знаем, че се забавлява ", сподели Дарън.

Той разкрива също, че тя ненавижда тестени произведения, чесън и лук, само че обича да яде пилешко или риба със зеленчуци или салата.

Храната, която харесва, се пази под ключ, защото тя в никакъв случай не я е разкривала, даже пред личния състав в кухнята.

Бившият кралски сътрудник Гордън Рейнър, който е отразявал повече от 20 кралски обиколки, открива този факт от човек, който е работил с кралското семейство.

Той изяснява пред The Express: "Както ми сподели един от чиновниците ѝ: "Ако каже, че има обичано ядене, в никакъв случай няма да ѝ сервират друго ".

Преди да замине за кралските си отговорности, някой от екипа също ще отиде на разследваща задача, с цел да се увери, че е на равнище, и в случай че не е, да направи нужните промени.

"Майсторът на домакинския отдел ще бъде в разследващата група, с цел да каже на задграничните готвачи да не готвят нищо с чесън или прекомерно доста подправки, тъй като се опасяват да не причинят неприятен мирис на кралицата, както и да не готвят ракообразни или нещо, което може да аргументи хранително отравяне ", добави той.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР