Бивш играч на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски има

...
Бивш играч на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски има
Коментари Харесай

Сензационен трансфер: Левски взема бивш футболист на Атлетико Мадрид

Бивш състезател на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски има желание да притегли в редиците си. Това е испанският централен защитник Начо Монсалве. Защитникът към този момент се е договорил с управлението на " сините, като се чака да мине медицински прегледи. Ако всичко е наред с проучванията футболистът ще се причисли към лагера на Левски в Хърватия.

Монсалве, който е на 26 години, е кадър на Атлетико Мадрид и има един мач (сезон 2015/2016) под управлението на Диего Сиемоне.

Стожерът стартира кариерата си в младежките редици на " дюшекчиите " през лятото на 2012-та. 4 години по-късно минава в Депортиво Ла Коруня, където изкарва несполучлив интервал. На идващото лято е взет в Райо Валекано, само че незабавно бива преотстъпен на Рекреативо. През август 2018-та укрепва редиците на Твенте. Там изиграва 27 мача във всички шампионати, вкарвайки 3 гола и асистирайки за още един. Последният му клуб досега е нидерландският НАК Бреда. Там бранителят взе участие в 12 дуела и е глобен 3 пъти с жълт картон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР