Бивш финансов директор в Нюйоркския университет се призна за виновна

...
Бивш финансов директор в Нюйоркския университет се призна за виновна
Коментари Харесай

Бивш финансов директор на Нюйоркския университет се призна за виновна за схема за измама с 3 милиона долара, която й е помогнала да финансира ремонти на дома

Бивш финансов шеф в Нюйоркския университет се призна за отговорна за скица за машинация с над 3 милиона $, съгласно управляващите оказа помощ за финансирането на ремонта на дома си в Кънектикът.

Синди Тапе, на 57 години от Уестпорт, Кънектикът, употребява позицията си в учебното заведение в Манхатън, с цел да отклони пари, предопределени за предприятия, притежавани от малцинства и дами, офисите на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг и щатския контрольор Томас ДиНаполи, споделиха в взаимно изказване в понеделник. офиси. Тя би трябвало да бъде наказана на 16 април.

„ Нейните лъжлив дейности освен заплашваха да повлияят на качеството на образованието за възпитаници с увреждания и многоезични студенти, само че лишиха малцинството в нашия град и дамите, притежавани бизнес предприятия късмет да се конкурираме почтено за финансиране “, сподели Брег в изказване.

Офисите на Браг и ДиНаполи споделят, че Тапе непозволено е насочила 3,3 милиона $ към две фиктивни компан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР