Бивш баскетболист може да остави Левски с един защитник по-малко

...
Бивш баскетболист може да остави Левски с един защитник по-малко
Коментари Харесай

В Левски са притеснени от това, което показва Хоакин Фернандес

Бивш баскетболист може да остави Левски с един бранител по-малко за борбата с ЦСКА. Това ще се случи, в случай че Келиан ван дер Каап или Кристиан Димитров получат жълт картон при гостуването на Лудогорец в Разград. А сигурно един от двамата ще бъде обречен, откакто се видя, че Хоакин Фернандес е надалеч от това, което се желае за титуляр на " Герена ".

Уругваецът се появи в игра през втората част на мача със Славия, когато трябваше да размени Кристиан Димитров и впечатли с две неща. Първо бе много изплашен за човек, който е представител на нация, чиято запазена марка са коравите и невъзмутими бранители. Освен това, играта му няма нищо общо с това, което търси в бранителите си Николай Костов - хора, които да могат добре да изнасят топката и от тях да започват с офанзивите. Уругваецът, който в родината си се е подвизавал и като баскетболист до 15 години, чистеше необмислено напред. " Добре, че най-малко с глава е добър ", отчели са на " Герена ".

Със сигурност сега той не наподобява като човек, който ще може да размени Хосе Кордоба като титуляр в защитата. Шефовете на Левски даже се чудят какво ще го вършат, в случай че не усъвършенства играта си до тогава. Хоакин Фернандес бе притеглен по персоналното гледище на Николай Костов. Той му е бил предложен от роден сътрудник, с който са играли дружно. Костов бил безапелационен, че му има цялостно доверие.

Иналче Кордоба изтърпя наказване в дербито със Славия и в този момент се чака да се завърне като титуляр, само че Костов ще би трябвало да избира дали Ван дер Каап, или Димитров да застане до него, написа " Мач Телеграф ".
 Алекс Колев може да се счита за сигурен нов на
Алекс Колев може да се счита за сигурен нов на " Герена "

Подписал е прелиминарен договор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР