Бивш английски автомобилен пилот сбъдна мечтата си да се превърне

...
Бивш английски автомобилен пилот сбъдна мечтата си да се превърне
Коментари Харесай

Бивш космат пилот стана балерина


Бивш британски авто водач сбъдна фантазията си да се трансформира не просто в жена, а в балерина. Любопитната история споделя Евроспорт. 37-годишната Софи Ребека се родила като момче и й било обещано името Джеймс.

Още от невръстна възраст момченцето се впечатлявало от балерините по малкия екран и желало да бъде като тях. Родителите му обаче не приели съществено това и го записали на школа по картинг. Там младежът въобще не се вписал, а даже изял и бой, откакто връстниците му го хванали да върти пируети в салона. На 15 години той признава пред майка си, че се усеща момиче в момчешко тяло.

" Татко умря, когато бях още дребен и не знам по какъв начин би реагирал. Мама в началото не приемаше нещата, само че последователно привикна и стартира да се осведоми за моето положение ", споделя Софи Ребека. Две години по-късно той потегля на балет, само че е изхвърлен от школата, тъй като танцувал като жена, а не като мъж.



Джеймс се посвещава на ралитата. Печели стартове в Северен Йоркшир, само че не се усеща благополучен. Той получава музи от Ребека Рут, която извършва роля в сериал на Военновъздушни сили като първия трансесксуален артист. Той прочита и биографията на ветерана от Втората международна война Питър Дейвис, който на 90-годишна възраст се трансформира в Патриция.

" Казах си, че не мога да очаквам толкоз ", споделя Софи Ребека, която преди две години претърпява хормонална терапия и се трансформира в жена. В момента тя претърпява полово съзряване като жена и си спомня със смях предишното на мъж.

" Бях космата като мечка. Най-тежко ми беше лазерното обезкосмяване ", споделя някогашният водач, който репетира в Кралската академия по балет, само че му е късно за кариера. Не по този начин стоят нещата обаче с 14-годишния Джо Сандбрук, който се е родил момиче, само че се смята за момче.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР