Бив зам.-външен министър обяви как ще приключи войната в Украйна.Интересното

...
Бив зам.-външен министър обяви как ще приключи войната в Украйна.Интересното
Коментари Харесай

Дипломат: Войната ще завърши с мирен договор

Бив зам.-външен министър разгласи по какъв начин ще завърши войната в Украйна.

Интересното в словото на Путин беше това, което той не сподели. Очакваше се през днешния ден той да разгласи пълномащабна война или да разгласи победа. Той не направи нито едното, нито другото. Той повтори единствено претекстовете за нахлуването в Украйна - отбрана на отчеството. 

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният зам.-министър на външните работи Любомир Кючуков. 

" Руският дипломат беше залят с багра. Има две благоприятни условия за реакция при такава обстановка - или да останеш, или да напуснеш. Посланикът избра първото. За страдание мирните договаряния сред Русия и Украйна минаха в миманса и към този момент не са по този начин интензивни. Двете страни избраха проблемите да се вземат решение на бойното поле и след това да се търси политическо решение. Войната ще приключи с кротичък контракт. Въпросът е каква ще бъде цената на този кротичък контракт. Ако войната продължи, както до момента, Мариупол няма да е единствената гореща точка на бойни дейности. Русия ще се опита да направи сухоземен кулоар освен до Крим, само че в това число и до Приднестровието, което ще направи и други градове точки на бойни дейности. За страдание сме близо до ръба на един световен спор. Не имам вяра, че Русия ще употребява нуклеарно оръжие, само че даже и един дребен случай може да докара до доста сериозен спор. Не мисля, че някоя от двете страни ще разгласи капитулация ", сподели още той. 

" В този миг е доста значимо институциите в България да приказват на един глас. Не е добре за една страна институциите да не се схващат. Въпросът със Северна Македония би трябвало да бъде решен напълно с политически договаряния, а не в комисията по история ", катгеоричен бе Кючуков, написа novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР