Битовата престъпност - приоритет № 1 на прокуратурата, обеща във

...
Битовата престъпност - приоритет № 1 на прокуратурата, обеща във
Коментари Харесай

Гешев: Ще вадим доказателства срещу неистини

Битовата престъпност - приоритет № 1 на прокуратурата, даде обещание във Враца претендентът за основен обвинител
Публичното обявяване на обстоятелства и доказателства по следствия на прокуратурата ще бъдат оповестявани и отсега нататък, както в тази ситуация с хакерската офанзива на данните от Национална агенция за приходите. Това даде обещание във Враца номинираният за основен прокурор Иван Гешев. Оттук-нататък това ще се прави в случаите, когато отбраната приказва лъжи пред обществото, стана ясно от думите му. Именно с тази цел на обществото ще се дават доказателства, с които ще се оборват погрешните изказвания, заяви Нова тв.

Повод за коментара на настоящия зам.главен прокурор бе изпратеният доказателствен материал до медиите по следствието на " ТАД Груп ", които съдържаха фотоси и данни, както и записи на диалози, ориентирани към противозаконни дейности.

Според Гешев това деяние на прокуратурата няма да попречи по никакъв метод на съдопроизводството, нито на следствието, тъй като единствено дребна част от доказателствата са оповестени. Тепърва ще се събират и още, разясни магистратът.

Иван Гешев е във Враца, с цел да оповести, че са арестувани двамата причинители на жестокото ликвидиране на 64-годишен мъж от с. Згориград.  Единият от нарушителите е врачанин. Наложена му е мярка за неотклонение, а другият по информация на Нова тв е от Ихтиман, имал е влезнала в действие присъда и сега към този момент се намира в пандиза.

Приоритет на прокуратурата отсега нататък ще бъде битовата престъпност, тъй като правораздавателната система е в дълг към към обществото, даде обещание още единственият претендент за основен прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР